AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Autorka i voditeljka kultne emisije ''Magazin In'', Sanja Marinković, ove subote u najnovijem izdanju emisije ugostiće više nego aktuelne goste, a teme o kojima će pričati nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Naime, Sanja će ove subote u studiju ugostiti: pevačicu Anabelu Atijas, pevačicu Aleksandru Mladenović, glumicu Zinku Dedakin, modnu kreatorku Vericu Rakočević i pojedine goste iznenađenja.

Foto: TV Pink Printscreen

Folk pevačica Aleksandra Mladenović prvi put javno je progovorila o emotivnom brodolomu, usled čeag su je emocije savladale te je pustila gorke suze.

Mladenovićku publika nije imala prilike da vidi u ovakvom stanju, te je ova scena šokirala prisutne, a nema sumnje da će i milionski auditorijum.

Foto: TV Pink Printscreen

- Da li je on plakao? Danas sam preemotivna, da promenimo temu - rekal je Aleksandra kroz suze, dok ju je glumica Zinka utešila u nekoliko reči.

Foto: TV Pink Printscreen

Bivša zadrugarka i popularna pevačica Anabela Atijas, nedavno je postala baka, a njenu potresnu porodičnu dramu publika je mogla da prati tokom treće sezone najgledanije rijalitija Zadruga.

Anabela je tada otkrila da se njen suprug Andrej Atijas borio sa alkoholizmom, a sada je ekskluzivno otkrila nove detalje njegovog problema, te priznala da je uspeo da se izleči.

- Čovek se izlečio, voleo je da popije, više to ne radi. Stvarno druga osoba i ne mogu da ne budem srećna kad se čovek odlučio na tako veliki korak zbog mene - otkrila je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored privatnih tema, aktulena tema emisije biće svakako i ljubavna drama koja drma čitav regiona, a gosti će iskreno komentarisati Dalilu Dragojević, Filipa Cara i Dejana Dragojevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Čuvena modna kreatorka Verica Rakočević, govoriće na brojne aktuelne teme, ali osvrnuće se i na tajne porodica u Srbiji, koje imaju strašnu priču.

- Znam jedno deset porodica iza kojih stoji takva strahota da bi ti se kosa digla na glavi - priča Verica Rakočević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Magazin In'' koje je na programu televizije Pink, u subotu od 17 časova!

Autor: M.M.