AKTUELNO

Pevačica je spremna da ode pred oltar sa svojim izabranikom.

Popularni pevački par Rada Manojlović i Haris Berković godinu dana krili su svoju ljubavnu romansu od očiju javnosti, a o detaljima njihove veze bruje domaći mediji otkad su ''razotkriveni''!

Kako bismo zavirili u budućnost popularnog estradnog para i otkrili šta ih čeka, kao i da li će pevačica konačno sa svijim izabranikom stati na ludi kamen u pomoć smo pozvali atrologa Nevenku Blažik.

Foto: Youtube

Rada je vrlo emotivna i temperamentna žena koja voli da dominira u vezi i odnosu i koja neće baš tako lako pristati da stane na ludi kamen osim u slučaju da to njoj odgovara (reputacija, karijera, finansijska situacija) - počinje priču astrolog za Pink.rs i dodaje:

Foto: Pink.rs

- Na osnovu Radinog horoskopa vidimo da će njeni partneri često biti razlog medijskog ogovaranja i kritike, kao i da povremeno mogu da utiču na tok njene karijere. Saturn u sedmom polju pokazuje da će njene veze sa Harisom trajati dugo i da će od samog početka taj odnos biti usmeren na nešto mnogo ozbiljnije, na brak. Sam Mesec u jarcu pokazuje Radine emocije koje na prvi pogled deluju hladno i proračunato, ali generano i nije baš tako, ali nije ni daleko od istine. Takođe, vidimo da je nju veoma lako uvrediti i povrediti, te zbog toga ona vrlo obazrivo bira potencijalnog partnera i ne srlja brzopleto u vezu već sve kockice moraju da budu složene.

Nevenka otkriva da je moguće da pevačica u narednih godinu dana stane na ludi kamen sa Harisom, ali i da ostane u drugom stanju.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: OBRADOVALA SVE ONE KOJI JE VOLE: Milica Todorović objavila LEPE VESTI!

Ona od svog rođendana, 25. avgusta ulazi u glavni period Marsa, pa će tako najveći akcenat u narednom periodu biti stavljen na njene partnerske odnose. Period Marsa traje sve do 25. avgusta iduće godine, pa je moguće da će u ovom periodu Rada odlučiti i da stane na ludi kamen i da počne da planira porodicu. Mars se nalazi u četvrtom polju, koje se vezuje za dom i porodicu. Pošto je taj Mars u natalu odmah pored polja ljubavi i dece moguće je da će Rada relativno brzo da ostane i trudna - rekla je Nevenka Blažik za naš portal.

Posetite Fejsbuk stranicu astrologa Nevenke Blažik klikom OVDE

Foto: Privatna arhiva

Autor: M. K.

#Haris Berković

#Rada Manojlović

#Trudnoća

#pevačica

'