AKTUELNO

Sanja bez dlake na jeziku!

U toku je emisija Gledanje snimaka sa Milanom Miloševićem. Zadrugari su imali prilike da pogledaju snimak gde Tara Simov otvara dušu Viktoriji Mitrović, ljubomoriše zbog Sanje Grujić, govori sve najgore o njoj i govori koliko joj je teško zbog Mateje Matijevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Čula sam, rekla mi je sve to ona u lice i ja se ne ljutim. Šta da kažem za Taru? - rekla je Grujićeva.
Pričam konkretno o Matejin kalup u koji ni ja ne spadam, nije to samo bilo na njen račun nego i na moj - dodala je Tara.
Ja imam samopouzdanja, jaka sam, sebi sam A klasa, nemam problem sa tim šta će ona da misli. Bolje neka radi na sebi i ne plače zbog bilo koga - odgovorila je Sanja.
Nemoj da sebi toliko daješ na značaju, može malo, ali nemoj da preteruješ. Jesi lepa, ali bože moj ima i boljih. Nisi pričala dva meseca da nije mene bilo ne bi progovorila još dva - dodala je Tara.
Toliko sam lepa da mogu da ćutim još dva. O Tari mislim sve najlepše, tako da može da priča šta hoće! - rekla je Grujićeva.
Ne mogu da se ljutim na nju kad je meni sve rekla u lice ovo što je rekla na klipu. Na Dalilu sam ljuta jer je bila bezobrazna, jedino me je ona upalila - govorila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Svoje mišljenje sam iznela na nominacijama, a to što ti ne slušaš to nije moj problem - odgovorila je Sanja.
Tada sam bila u problemima pa nisam čula, ali sada nisam i pomoći ću vam da se uzdignete, biću humanista - dobacivala je Dalila.
Ova devojka je pukla - dobacila je Sanja.
Jesam pukla, treba da me žalite šta mi se sve izdešavalo. Ja da sam na vašem mestu ja bih sebe žalila, iako nikad neću izgledati kao jadna. Evo sad ću reći, osećam se jadno, poniženo, fuj! Imam osećaj da previše dozvoljavam da se pljuje po meni. Stalno mi preti da ide iz kreveta, ponižava, preti da ću spavati sama... Muka mi je više od svega, hoću da se neko bori za mene, neću više ja da budem muškarac u svakoj priči! Ovamo pet godina posvetim, sa druge strane čovek koji treba da me podrži, on o menhi sve najgore! Šta je ovo? Se*sa nije bilo. Trebali smo da imamo, ali sam rekla da ne mogu da se opustim. Krenuli smo ali nije bilo. Nemam problem da priznam - vikala je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga