AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Nenad Lazić Neca, bivši učesnik "Zadruge 4", bio je gost emisije "Pitam za druga" kod voditelja Ane Radulović i Stefana Kandića Kendija.

Foto: RED Tv Printscreen

Moram da te pitam jedno teško pitanje, ali nadam se da ćeš biti iskren. Tako ćemo početi, posle će sve biti laganije. Nenade, ko je tvoj favorit u "Zadruzi 5"? - pitao je Kendi.
Iskreno, nemam favorita. Nekako su me svi razočarali, a u početku su mi svi bili zanimljivi. Sve koje sam video, razočarali su me. Možda, ali možda bih se družio sa Deniz, ona me nije razočarala, ona mi je favorit. Drugačija je, ja volim drugačije ljude. Smatram sebe drugačijim - otkrio je Neca.

Foto: RED Tv Printscreen

Potom je prikazan prilog iz emisije "Gledanje snimaka", gde se moglo videti kako je Dejan Dragojević reagovao na vrelu akciju Dalile i Filipa Cara.

Ovo bežanje preko prozora me je podsetilo na Ša. Ša nije loša osoba, nije ni Dejan, mislim da bi se super slagali. Njemu je teško, to se vidi, ali mislim da zna šta radi. Inteligentan je... Kad je onako spustio Dalilu sa svojim upadicama... I te kako zna šta radi. Ne mislim da će da pobegne. Da je hteo da pobegne, nema te sile koja bi ga zaustavila. Ne znam da li bi mogao da se zaljubi, vidim da se Sandra mota oko njega, Tara, Marijana... Mada ja mislim da Marijana i on ne bi išli jedno uz drugo. Ona ima isto ponašanje kao i Dalila, dobro, ne toliko loše, ali gledali smo je u prošlim Zadrugaama. Dejan je fin, miran, dobar, a Marijana kao da se pravi da je dobra - istakao je Neca.

Foto: RED Tv Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.