AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Premijerna ekipa i ove nedelje gledaoce televizije Pink vodi na petočasovno putovanje kroz svet poznatih. Neprevaziđeni voditeljski duo Tijana Prica i Bojana Lazić i ovog nedeljnog popodneva pozdraviće gledaoce iz već dobro poznatog studija sa najgledanije televizije ''Pink'', dok će reporter Nemanja Vujičić i ovog puta biti na svim udarnim lokacijama sa najpoznatijim ličnostima domaće i regionalne javne scene.

Foto: Pink.rs

Ove nedelje očekuje vas više nego uzbudljivo putovanje kroz svet poznatih, sa nikad aktuelnijim ličnostima koje će otvoriti svoje duše pred milionskim auditorijumom televizije Pink.

Sve detalje sa sahrane legendarnog Marinka Rokvića moći ćete da gledate u nedelju, kao i potresne oproštaje njegovih prijatelja i kolega među kojima su Lepa Lukić i Ana Bekuta koje su se slomile pred našim kamerama.

Video: TV Pink Printscreen

Samo 6 nedelja je ostalo do nove, 2022. godine, a Sara Jo i Marija Šerifović otkriće šta nas čeka u nezaboravnoj noći na platou ispred Skupštine.

Foto: Instagram.com/sarajo

Glumac Branisal Lečić uključiće se uživo u program TV Pink i u razgovoru sa Nemanjom Vujičićem otkriti detalje pakla kroz koji je prolazio zbog optužbi Danijele Štajnfeld.

Foto: TV Pink Printscreen, Printscreen YouTube/Hold Me Right Film

U studio kod Bojane i Tijane stiže pevačica Tanja Savić, koja je po prvi put nakon porodične drame i borbe za starateljstvo spremna da otkrije sve detalje nove ljubavi sa gradonačelnikom Banjaluke, Draškom Stanivukovićem.

Foto: instagram printscreen

A posle duže medijske pauze u goste stiže i legenda narodne muzike, Mile Kitić!

Foto: TV Pink Printscreen

Ali, to nije sve, u studio stiže i pevačica Anabela Atijas, koja je spremna da progovori o svim aktuelnim temama iz svog života.

Foto: Instagram.com

Ne propustite najnovije izdanje emisije "Premijera - Vikend specijal" koje je na programu televizije Pink danas, u dobro poznatom terminu od 13:30 časova!

Video: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.