AKTUELNO

Svi pričaju o nerealno dugačkim nogama poznate brinete.

Starleta Soraja Vučelić već godinama unazad slepo prati trendove - kako one u modnoj industriji, tako i one koje se tiču estetske hirurgije, zbog kojih danas izgleda potpuno drugačije nego ranije. Takođe, za starletin sjajan izgled na društvenim mrežama zadužene su i brojne aplikacije za uređivanje fotografija, čije je alatke ona u potpunosti savladala, međutim, još uvek pravi ozbiljnu grešku koju su primetili svi koji je prate na Instagramu.

Foto: Instagram

Pročitajte još... Bivši farmer primljen u bolnicu i HITNO OPERISAN! (FOTO)

Nakon što dodatno ulepša i izmeni svoje lice i figuru brojnim filterima i alatkama, Soraja obavezno uz pomoć fotošopa produži svoje noge, zbog čega izgledaju u najmanju ruku neprirodno i nerealno, a sudeći po komentarima na mrežama, mnogima i smešno.

Foto: Printscreen Instagram

Vučelićeva očigledno ima žarku želju da bude viša nego što jeste, pa obavezno pre objavljivanja izazovnih fotografija koriguje dužinu svojih nogu, zbog čega su česti komentari poput onih da se zaigrala u fotošopu, kao i da dodiruje oblake dok hoda, a da li će nakon brojnih prozivki na račun svog rukovanja ovim programima povesti računa i predstaviti sebe u nešto prirodnijem izdanju, ostaje da se vidi.

Foto: Instagram

Pink.rs

#Fotošop

#Soraja Vučelić

#blam

#starleta

'