AKTUELNO

Stavili sve karte na sto!

U toku je emisija "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević započeo je novu temu i podigao Mateju Matijevića.

Šta se desilo pa je došlo do žestoke svađe tebe i Tare? - pitao je voditelj.
Rekao sam da ne želi da se meša u moje rasprave i da se poslednji put da se meša u oje rasprave. Ja sam stavio do znanja da neću da se mešam u njene rasprave. Imam jezik, ne treba mi asistencija, mogu da izađem na kraj sa svakim, na moj način neki. Ne želim da moje rasprave postaju njene, možda ja ne bih rešavao na taj način. Ajde kad smo bili u vezi i tad sam voleo da preuzimam inicijativu. Žensko ne treba da se svađa, bije i urla, to je i uglavnom bila tema naših problema. Ne želim da ona svojim postupcima napravi manjim muškarcem, nego što jesam. Ne treba mi njena pomoć, ne želim da napravi od mene papka - govorio je Mateja.
Zašto si skočila iz sna na Deniz? - pitao je Milan Milošević.
Ne sećam se kako sam dotrčala do kreveta, videla sam kako se razvlači sa ženom, on nabada krevet, on ide preko police. Ona je ženko. Biću iskrena, makar se ti uvredio. Ako ne želiš da ispadneš papak ne svađaš se sa ženom. Muškost se ne pokazuje na taj način - govorila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne dam da me bilo ko maltretira. Ako ne želiš da ispadneš papak, bolje je da se ja devojka posvađam sa njom - istakla je Simova.
Ne želim da mi se mešaš u rasprave, rešiću svoj problem kako mislim da treba - dodao je on.
Tvrdi da ne želi da ispadne papak, pa ispesniči devojci krevet. Ove godine gledam Mateju koji je drugačiji u kog sam se zaljubila. Ja ne mogu da razgovaram sa njim kad se on ovako ponaša - rekla je Tara.
Niti smo prijatelji, niti bilo šta. Bivši smo, ja ne idem da branim bivše - dodao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' smo završili odnos? - pitala je Tara.
Da. Rekao sam da smo doveli odnos u korektan. Ja nemam poštovanje prema tebi, zbog svega što si govorila u emisijama - odgovorio je on.
Jedna osoba ima prepiske u kojem si pisao da sam ti bila rijaliti, da sam ti bila sprdnja. Sklonila sam to po strani - nastavila je Simova.
Moguće da sam pisao to, možda sam lagao tu osobu. Nemoj da me vučeš za jezik - zapretio je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon svega što si ti meni uradio, mislim da sam ti ostala dužna - istakla je Tara.
Šta sam ti uradio? Ostavio te? Šta ako sam slaga? U momentima me je sramota tvog postojanja. Da li si taksiti pričao kako sam ja bio tvoja igra i kako vučem kevu za suknju? Kako moram da pitam sa kim ću da se družim? - pitao je Matijević.
To za majku verovatno jesam. Mogu da se zakunem u svog oca da mi nisi bio rijaliti, ti ne možeš da dokažeš. Zbog čega si me ostavio u rehabilitacviji? Je l' sam zaslužila da mi se ovako obraćaš? Ovim tonom? Stvari koje sam govorila za tvoju majku, da je vučeš za suknju... Ti si mi rekao da tvojoj porodici ne prijaju takve stvari - rekla je ona.
Ljudi koji imaju zdravo razmišljanje ne mogu da podrže takav odnos. Tvoj ćale je rekao da sam pi*ka, a tvoja majka išla po emisijama i pričala da sam edipovac - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko može da mi kaže da te ostavim, ako te volim? - pitao je Mateja.
Pa nisi me voleo - rekla je ona.
Pa nisam, kad sam te ostavio. Imala si očajno ponašanje, a ja sam se zbog ljubavi vraćao u taj odnos. Ja nisam momak koji želi da ima takvu devojku i da stoji pored mene - odbrusio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga