AKTUELNO

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi sada sa suprugom Snežanom živi u vili na Dorćolu.

Piksi je nakon osam godina u Kini 2015. godine vratio u Evropu tačnije Pariz.

U međuvremenu je odlučio je da vilu koju poseduje na Dedinju proda fudbaleru Dušku Tošiću, te da se supruga Snežana i on presele u velelepnu vilu u samom srcu Beograda, koja se godinama nalazi u njihovom vlasništvu.

Foto: PRINTSCREEN/GOOGLE MAPS

Naime, nekretninu na nekoliko spratova do tada su izdavali jednoj ambasadi, međutim po povratku u Srbiju rešili su da raskinu ugovor o izdavanju i vrate se u nju.

Novac od prodaje kuće na Dedinju rešili su da ulože u renoviranje vile u centru, pa su zato pomoćne prostorije koje se nalaze u zadnjem delu dvorišta srušili.

Foto: PRINTSCREEN/GOOGLE MAPS

Majstori su od proleća stalno u domu Stojkovića, jer rade brojne radove na velelepnoj vili koja će tek krajem godine biti gotova. U planu je da se iza kuće sagradi još jedna mala kuća.

- Piksi i njegova supruga Snežana su 30. oktobra prošle godine pokrenuli postupak za uknjiženje objekta na Dorćolu, koji su kupili krajem septembra. Vodi se kao zajednička imovina supružnika, dakle pola Snežanina, pola Draganova - objšnjava izvor "Informera" i dodaje:

Foto: PRINTSCREEN/GOOGLE MAPS

- Kuća ima 246 kvadratnih metara i tri sprata. Renoviranje je odrađeno tako da je svaki sprat kao poseban stan. Piksi se odlučio na tu varijantu kako bi njegove ćerke Anja i Andrea imale svoj prostor kad dođu u Beograd.