AKTUELNO

Ovo niste mogli da vidite u programu uživo!

Proteklog vikenda održana je još jedna spektakularna „Zadrugovizija“, druga u aktuelnoj sezoni najgledanijeg rijalitija „Zadruga“. „Zadrugovizija“ je oborila sve rekorde gledanosti, mogli ste da vidite fenomenalne nastupe, šokantna priznanja i žestoke svađe, a sve ono što se događalo iza kulisa i što niste mogli da vidite tokom emoitovanja „Zadrugovizije“ otkriva „Paparaco lov“.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi su se pitali šta se događalo između aktuelnih zadrugara, ali i članova žirija kada su mislili da su kamere isključene, a budnom oku kamera ''Paparaco lova'' ništa nije promaklo.

Naime, uzbudljivo je bilo kako u studiju, tako i u bekstejdžu, a Deniz Dejm je pre izlaska na scenu imala vruć performans.

Foto: TV Pink Printscreen

Za vreme reklama, žiri se odmarao, a Đole Đogani snimao je i slikao članicu novinarskog žirija, voditeljku i novinarku Anu Radulović. Njegovoj Vesni, reklo bi se, to nije nimalo smetalo.

Dušici Jakovljević je u ponoć stiglo rođendansko iznenađenje, a jedno ju je rasplakalo. Spekuliše se da je u pitanju poklon od njenog dečka.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur i Milica ljubili su se u bekstejdžu, dok su čekali na svoj nastup, dok je Miljana Kulić smireno pila energetski napitak, nakon žestokog okršaja sa Tarom Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Đoletu Đogani u jednom momentu nije bilo dobro, a oči su mu bile pune suza.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku pogledajte detaljnije:

Autor: M.K.