AKTUELNO

Prvo put izneo svoje mišljenje!

Filip Car sedeo je na garnituri u dnevnoj sobi sa Matejom Matijevićem i pričao o problemima koje ima sa Dalilom Dragojević.

Bezveze se opterećujem, a vidim neke stvari. Ispala je prema meni kvarna, šta ima da dokazujem - govorio je Car.
Budi mudar, ne radiš pametno. Svestan si i sam da pucaš, a tek je prošlo dva meseca. Ja te kapiram za ovaj flert, to što vidiš, ne može da se objasni. Šta je prethodilo da ne pričate na slavi? - rekao je Mateja.
Posle Dejanove svađe smo se posvađali u hotelu, nismo razgovarali. U svađi, kad nisi u kontaktu vidiš prave stvari -nastavio je Filip.
Ne možeš da kažeš da bi ona bilo šta, sa bilo kim osim sa tobom. Ja sam u trećoj sezoni video da to nije to - dodao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Prodala je i Dejana, što ne bi mene? - nastavio je Car.
Mislim da nju mogo više radi lik kao ti, nju ne loži mirnoća. Uzeo si joj porodicu u usta, ona će ti i to preći - rekao je Matijević.
Namerno sam dao gas da bih to uništio, da ne dođem u žudnju da joj priđem i peglam, pa da završimo zajedno. Neispravna je. Ja joj kažem jeb*š ljude, je*eš Dejana. Mi da se pomirimo znaš na šta bi ličio taj odnos... Ne bih joj verovao ni dan. Imao sam poverenje, ostavila je muža zarad mene, ne bi joj palo na pamet nekog da pogleda, a ne da se obrati - nastavio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga