AKTUELNO

Pevačica je već duže od godinu dana u skladnoj vezi.

Pevačica Aleksandra Prijović otkrila je da njen izabranik Filip Živojinović više ne ide na sve njene nastupe. Svoju devojku Filip sluša kada peva u Beogradu ili ako se zadesi da je slobodan, kao nedavno na nastupu u Crnoj Gori. Ipak, oni su redovno u kontatku i Filip u svakom trenutku zna šta radi njegova draga.

Foto: Instagram

Svaki put me pred svirku pita šta se dešava, kako prolaze nove pesme, koliko ima ljudi ili nešto u tom fazonu. Uvek mu pošaljem poruku kad završim svirku, a kad dođem u hotelsku sobu, zovem ga i pričamo satima, dok nam se ne prispava. Pošto smo u poslednje vreme mnogo umorni, gledamo da nam pozivi ne traju mnogo i maštamo da što pre legnemo da spavamo - rekla je Aleksandra.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još: DIKTIRA TRENDOVE: Cela estrada POLUDELA za onim što je Ceca PRVA NOSILA, sad ju je iskopirala i OVA glumica! (FOTO)

Kako su zajedno već duže vreme, Prijovićeva priznaje da sada ne šalju tako često jedno drugom seksi i provokativne fotografije.

Ono što mi šaljemo jedno drugom nije za javnost. Ranije je bilo slanja slika, nekih porukica, ali prevazišli smo to. Dugo smo u vezi, tako da sve što treba radimo kod kuće - istakla je ona.

Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Filip Živojinovć

#pevačica

'