AKTUELNO

EKSKLUZIVNO!

Danas je kao bomba odjeknula vest da su Dalila Dragojević i Dejan Dragojević konačno potpisali dugoiščekivane papire za razvod braka.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Dejanov brat David Dragojević je dostavio papire za razvod Dejanovog i Dalilinog braka danas u Šimanovce, a oni su ih potpisali bez razmišljanja.

Pink.rs je sada došao u posed papira o kojima bruji čitav region, i donosi vam crno na belo detalje predloga za sporazumni razvod braka Dragojevića. Evo šta su potpisali:

Foto: Pink.rs

I : Stranke su zaključile brak dana 04.09.2017. godine u Baogradu, a isti je upisan u matičnu knjigu venčanih za maticno područje opstine Zvezdara i zaveden pod tekućim brojem 584 za 2017. godinu.

II: Predlagači su stupili u brak kao već formirane ličnosti koje imaju svoje različite životne navike i nose obeležja različitih sredina u kojima su rasli i vaspitavali se. Stoga se još od samog početka braka pokazalo da su njihove naravi i pogledi na život u velikoj meri različiti da je dalja zajednica među njima nemoguća.

Bračna zajednica prekinuta je i ne postoji već izvesno vreme, te njihov brak postoji samo formalno.

Za vreme trajanja bračne zajednice predlagači nisu dobili potomstvo niti stekli imovinu veće vrednosti.

Kako je usled ozbiljnih u trajno poremećenih bračnih odnosa svaki zajednički život među strankama nemoguć i kako nema izgleda za nastavljanje bračnog života, te ostvarivanje svrhe braka, to predlagači podnose ovaj sporazumni predlog i predlažu sledeće:

Brak zaključen dana 04.09.2017. godine u Baogradu koji je upisan u knjigu venčanih za matično područje opštine Zvezdara između predlagača Dragojević Dejana i Dragojević Dalile iz Novog Sada RAZVODI SE na osnovu člana 40 Porodičnog zakona RS.

Foto: Pink.rs

Autor: M.M.