AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija "Pitanja gledlaaca". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Lazara Čolića Zolu.

Da li si danas posle glasanja shvatio ko su ti prijatelji, a ko ne? - glasilo je pitanje.
Nisam obraćao pažnju što se tiče glasanja. Zna se da ja nisam sujetan. Stvari koje su se dešavale pred žurku i taj dan, ne treba da dovodim sebe u situaciju - odogovorio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredno pitanje bilo je takođe za Zolu.

Ako si dužan Miljani pare što joj ne vratiš, a ko nisi i treba da te bude baš briga - pročitala je Ivana Šopić.
Nikakav novac ja njoj nisam dužan. Ne osećam ni potrebu da neke stvari uradim, ali ako će njoj biti bolje i da potpišem, ne mislim da će da me zezne - rekao je on.
Da li ti je Zola dužan novac? - pitala je voditeljka Miljanu.
Dobio je prethodno pitanje, za ove ljude ovde. Znaju oni zbog čega su to pitali, Marko Osmakčić je danas rekao Bane, a opet se krivica prebacuje na mene. Zbog mene nije uspela žurka, zbog prethodnih dešavanja. Od danas što se tiče hrane možemo da podelimo, ja nikakvu komunikaciju ne želim da imam. Apsolutno mi nije dužan nikakve pare. Nisi mi dužan ništa, sve što sam htela dobila sam. Nema ljubavi, ništa ne verujem - pričala je Miljana.
Ako me iskreno voliš, treba da me podržiš kad je moja DJ bitka i da ostaneš do poslednje pesme. Anđela me je ispštovala, Dejan isto, a ona... Ja nju poznajem najbolje, pred DJ bitku ona je rekla ne osećam se dobro, molim te ne radi DJ bitku. Sama je rekla da stvari traži iz nepoverenja, a ne jer sam dužan - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga