AKTUELNO

Neće želeti da čuje za nju ako se pomiri sa Markom!

U nastavku razgovora sa zadrugarkama u pušionici, Sandra Rešić je otkrila koliko je pogađa stanje u kom se Dejan Dragojević nalazi, a potom i koliko ju je Viktorija Mitrović povredila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne možeš da se ne poistovetiš. Đedović nema empatiju kao ja, pa je sedam dana bio nervozan, stezalo ga u grlu... Nervozan... Svake druge noći ga sanjam. Utiče na mene. Evo, i od Viki sam se odvojila, ne mogu da gledam nekog ko se svesno tako... Želudac mi je juče igrao, mogla sam Marka da zgromim, da ga unakazim - govorila je Sandra.
Ja se ne mešam više, jer uvek pojedeš g*vno - dodala je Nevena Savić.
Ja sam se mešala, ona dva sata posle toga legne sa njim - dodala je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako se bude pomirila sa njim sad, ja progovoriti sa njom neću - rekla je MC Aleks.
Ako mu ovo bude oprostila, od mene ne može da očekuje ništa. Dva meseca sam za njom išla kao majka. Govorila sam joj da bude ono što jeste. Juče se svađaju Dalila i Dejan, ovaj je rascopio, razdvojio joj usta... Oceni trenutak. Rekli smo joj, sutra opet isto, prekostura opet isto... Juče me Car napao nešto za Marka, Viki posle svega: "Aha, sad se i ona nakačila za Marka". Posle svega, druže... - pričala je Sandra.
Nema ona osećaj za to - istakla je MC Aleks.
Ja ne mogu ni da zamislim kroz šta je sve prošla i kakva je to trauma... Ali druže, mesec dana p*šaš po meni. Prošle nedelje ustaje i kaže i da onda misli da sam ja zaljubljena u Dejana. Ako si mi prijatelj, razumi, reci: "Milane, nije tako". A ne kao hahaha - dodala je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

I njeno pravdanje Dalili... - govorila je MC Aleks.
I ja ne mogu da pojmim da Marko može onako nekome da kaže... Ne mogu da pojmim. Nema opravdanja. Mi smo imali Boru, znao je zaista da bude ogavan i prema Milici i prema Neci, ali je njemu NEca u jednom trenutku uništio život - govorila je Sandra.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.