AKTUELNO

Drama!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Zadrugarima je pušten naredni klip i imali su prlike da vide jednu od svađa Milice Vesleinović i Mensura Ajdarpašića.

Možda ona istripuje, ja ne znam gde sam gledao. Nisam imao nameru da gledam. natežem se sa njom da ja ne gledam i da ona ne gleda nigde - pričao je on.
Jako bolesno izgleda. Ja njemu kažem desilo se, bacio je pogled možda se zamislio. Tako i on ima neke tripove - dobacila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije da ona ne bi volela da je usmerena pažnja svih muškaraca na nju. Hoće da bode i da traži pažnju. Možda je to moj trip. Ja opravdano njoj ne verujem - rekao je Mensur.
Ja osećam i znam da mi on ne veruje. Videćeš i sam neke stvari... Nemoj da nam stvaraš pritisak - dodala je Milica.
Kao papučar idem za njom, kao da sam 17, a onda 25. Idem kao da devojku pre nje nisam imao - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona ti zamera iz inata, jer ti njoj zameraš. U poslednjem periodu Milica stalno priča kako je ljubomorna. Ispada da namerno potencira neke stvari. Ona se nameće da je ljubomorna, ali nije .Ona ima 17 godina, nije mnogo mlađe od mene, mislim da ona ne razume šta oseća prema Mensuru. Misim da ona ne voli Mensura - rekla je Tara.
Ja znam da se posvađam sa njim, nekad kažem neke stvari koje ne smilim, ali da mi neko kaže da ja ne volim. Ja sam svoju ljubav tasko iskazala. Meni odgovara muškarac kao što je on. Mi smo dva različita tipa - dodala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga