AKTUELNO

Nije ih štedela!

U toku je emisija ''Nominacije'' , a zadrugari imaju priliku da biraju između Milice Veselinović i Frana Pujasa, koje je, ovonedeljni vođa Dalila Dragojević postavila za svoje potrčke.

Marko Janjušević janjuš je sledeći dobio reč:

Foto: TV Pink Printscreen

Biću subjektivan kao i uvek. Meni ova devojka nije ništa loše uradila niti rekla ni jednu ružnu reč. Ona je prva devojka koju sam upoznao na tom pregledu, kada sam bio sa Krunom tamo. Rekao sam joj da ima još dece, ali nisam mogao da verujem da ima 17 godina. Ne mešam im se u te ljubavne odnose. Nije ni ona sada navikla da tako funkcioniše, plus su u rijaltiju - rekao je Janjuš, pa je anstavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče malog Kitića...Najbolje je uspeo u Srbiji i jedan koji je najbolje prošao kao zet ovde. Ni jednom se nismo posvađali za deset meseci prošle godine, sada jesmo jednom zbog prodavnice. Šteta što se nismo viđali češće napolju, ali je Fran simpatičan, stvarno sa njim imam odličan odnos. Tako da eto, šaljem Milicu - nastavio je Janjuš.

Miljana Kulić je sledeća dobila reč:

Svi znate sve. Ja sam odavde rizikovala svoju imovinu i sve zbog mog bekstva i u tom trenutku ni na koga nisam razmišljala umesto na Zolu. Ja kada se osećam iskorišćeno nije dobro za te druge osobe. Lagala sam sve, ništa mi nije dužan, apsolutno ništa, samo želim da nas drvence nazove da uradimo nešo što mi je obećao napolju. Ništa nisam dobila od honorara iz četvorke, ni cvet ni parfem. Apsolutno ne želim da budem ta koju niko nije izveo -r ekla je Miljana, pa je prekinuo Zola:

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde ću imati se*s brutalan svaki drugi dan, a sve ćeš ti to gledati na svoje oči - ustao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Milice, Milica i ja imamo odličan odnos. Odgovaraju mi i prijaju razgovori sa njom, smatram da je Mensur patološki i bolesno ljubomoran. Smatram da Milica nije ovakva u odnosu sa Mensurom i da je taj odnos guši. Smatram da lada bi je pustio, nedelju dana, da bi totalno drugu Milicu video, bila bi to sasvim deseta devojka. Vidim da je namazana svim mogućim bojama i da manipuliše njime. Retko ko bi ga istrpeo u vezi ako ga ne voli mnogo, kao i mene. On i Milica žele da nam se predstave jaki ovde za stolom, kao da ih ništa ne dotiče, a ustavi ih sve jede. On sve oseća, intuicija ga ne vara, samo priča kako je to nedostatak ljubavi. Snašla bi se ona i bez Mensura ovde. Njihov odnos je čista patologija i gde ona pokušava da mu se opravda. Kuče kad vežeš lancem, ono... - rekla je Miljana, pa je nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Frana tiče,m ne bih da ga komentarišem, ali što se tiče učešća njegovog, mnogo me je razočarao. Doživela sam da mi on, dok se ja kupam, on šmugne i ukrade mi cigarete. Najveće poniženje je da jedan muškarac pljune ženu u facu, on je to uradio na Zadrugoviziji, tako da njega šaljem - rekla je Miljana.

Detaljnije u video-prilogu: 

Autor: N.Žugić

#Zadruga