AKTUELNO

Sve direktno!

U toku su nominacije. Mesnur Ajdarpašić je naredni nominovao on je birao između svoje devojke Milice Veselinović i Frana Pujasa:

O Franu nisam imao toliko lepo mišljenje, ali ga nisam poznavao. Sada vidim da je jako pametan i inteligentan, on može mnogo više ovde, ali smatram da ne radi to. Jako je specifičan i razlikuje se od ljudi. Verujem da može da bira tip devojaka, ali vidi se da ne želi to. Smatram da pametno nastupa, i nije mi jasno što se odlučio na ovaj korak u rijalitiju,on radi sve i svašta da bi udovoljio nekim pojednicima. Talentovan je i ima mnogo toga da pokaže jer ne zavisi od veza. Lično smo se jedno prema drugom postavili kako teba, on zna da bude i lukav i perfinda, ali to nije on, ali može da bude takav. Imam lepo mišljenje sada o njemu, ali mislio sam da će se mešati gde mu nije mesto, a ja sam spreman na rat sa ljudim koji se mešaju u moje. Očekivao sam da je on hteo da se meša, al opet nije. On i ja imamo jako korektan odnos i nadam se da će biti takav ubuduće - rekoa je Mensur za Frana.

Foto: TV Pink Printscreen

U Milicu sam zaljubljen. Moram da kažem d akod nas postoje nedostaci kao i u svakoj vezi. Meni fali njene pažnje više, meni toga nikada nije dosta, a ja ne znam da li da krivim sebe dosta, ali tražiću ih još. Što se tiče Stefanovog izlaganja slačem se, mnogo je krenula da psuje i veoma je ku*čevita. Ja ne žeim da ulazim sa njoj u veće rasprave, a a nju je pritisak zbog mene, jer ko je Milica da nju napadaju. Tvrdim da me voli, i osećam da se bolji da prizna to 100% - pričao je Mensur:
Ti jedno pričaš van stola, jedno za stolom. Reci joj ono šta joj pričaš van stola - dodao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sma rekla da je meni bitna njegova rekacija - rekla je MIlica.
Molim, to nije istina, rekla si da se plašiš njega i njegove rekacije - rekao je Milan.-
Ja njoj ne verujem 100%, svašta se ovde priča i svkakva priče ulaze, a ja zelim njoj da verujem. Priča se svašta ali ljuabvi ja te volim i tebe ću sačuvati - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu:

Autor: N.B.

#Zadruga