AKTUELNO

Za nju su ovo bili teški životni udarci, a ona ni sada ne krije da joj je najveća želja da se ostvari u ulozi majke.

Srpska pevačica Slađana Vujičić, poznatija kao Slađa Allegro, obradovala je u novembru prošle godine obožavaoce i svoje bližnje vešću da je ponovo ostala u drugom stanju, nakon što je godinu pre toga ostala bez bebe u drugom mesecu trudnoće. Nažalost, ni druga trudnoća nije bila uspešna, pa je ubrzo izgubila bebu drugi put.

PROČITAJTE JOŠ: ZBOG OVOGA JE RAZOČARANA U MUŠKI ROD: Milica Pavlović progovorila o svom prvom dečku i ŠOKIRALA javnost!

Za pevačicu su ovo bili teški životni udarci, a ona ni sada ne krije da joj je najveća želja da se ostvari u ulozi majke.

Od momenta kada smo počeli da se zabavljamo, suprug i ja imamo želju da postanemo roditelji. Smatram da nam samo dete nedostaje kako bismo postali potpuni. Naravno, zadovoljni smo i sada, jer verujemo da bog piše svoju knjigu i stavlja nas tamo gde on misli da je najbolje. Mislim da ovo nije kraj i da nas tek očekuje sreća. Doktori nemaju objašnjenje zbog čega sam doživela dva pobačaja, jer je sa nama zdravstveno sve u redu. Očigledno je reč o nekoj višoj sili i prirodnoj selekciji. Nadam se da će jednog dana sve doći na svoje - rekla je ona.

Autor: Pink.rs

#Pobačaj

#Slađa Allegro

#pevačica

'