AKTUELNO

Filip svim silama pokušava da se opravda!

U toku je emisija Pretres nedelja sa Milanom Miloševićem. Zadrugari raspravljaju o odnosu Dalile Dragojević i Filipa Cara nakon ulaska Maje Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedan od razloga što Filip i Janjuš nisu iskreno porazgovarali o svemu! Baš zato što se Car plašio tog pomirenja i ništa ne bi imalo smisla - rekao je Karić.
On je neiskren, neiskren! To sam shvatila pre dve i po sekunde! - viknula je Maja.
On je ljubomoran, kao da mu je krivo što je ona danas zaplakala zbog Janjuša - dodao je Đedović.
Ima nečega, ne bi ona ovako govorila da tu ništa ne postoji. Maja je ušla bez cilja, ušla je i radiće kako joj se radi. Mislim da je ušla da se sprda i vidi šta se ovde dešava - nastavio je Karić.
Neverovatno mi je da je sada bitniji naš odnos od par dana nego njen odnos od tri godine, nije mi jasno! Njih dvoje su prelazili preko monstruoznih stvari, to niko ne bi radio i sada je to odjednom nebitno! - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno jer ti prvi pričaš o tome - dodao je Đedović.
Ti u svakoj svađi sa Dalilom spominješ Maju i sada se čudiš! Kada je ušla Maja, morao je da kaže da sada ima devojku, da ga niko ne zanima i ćao - dodao je Karić.
Ja sam to rekao samo na fin način! - dobacio je Car.
Što se tiče ove situacije, mislim da će Car sve uraditi samo da ne bude žrtva! Da je on sve uradio iz besa, ne bi njemu posle ljudi prilazili. Mislim da je Filip dok je bio sa Majom još, mislio i plašio se da će se Maja pomiriti sa Janjušem i da ispadne budala. Plašio se da će ispasti žrtva i mislim da je to sa Čaprićevom namerno uradio. Sada sve ovo radi iz inata Caru, a u isto vreme se sveti i Janjušu zbog svega - rekao je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga