AKTUELNO

Žustro na samom startu!

Prvo pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Filipu Caru.

Da li si lagan? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam, u svakom smislu. Da se pravim ovde težak za neke stvari, za koje su ljudi napolju lagani... - odgovorio je Car.
Da li znaš da je Maja bila omiljena, tebe ne bi bilo ni na mapi? Ali Janjuš je bio pametniji, sada gleda predstavu u izolaciji. Znaš da su se dogovorili da će pričati u hotelu - glasilo je naredno pitanje.
Tako je kako je, nemam problem sa tim. Biću lagan i ako Maja ima neke druge odluke, ja sam uvek lagan. Gledalac tako misli,sve mi je jasno... Situacija se menja iz dana u dan. Ako me gledalac poznaje, nemam problema sa osvetama žena, osim ako nisu na mojim stvarima. A to ako mi se svete tako što će biti sa drugima, to pozdravljam - istakao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću pričati iskreno, ne zanima me da mi neko priča da sam ljubomoran ili nešto. Da sam izabrao Maju da bude omiljena, ona bi bila u hotelu, to garantujem životom. Ja sam jednom već rekao da ja nju najbolje poznajem, ne može je poznavati niko bolje od mene. Ona je čekala da je odaberem za omiljenu, video sam da je očekivala. Kad sam je odabrao za potrčka, već je krenula da vileni... Ne znam šta bi bilo posle između Cara i nje, ali spavala bi u hotelu - rekao je Janjuš.
Maja je rekla da ne bi išla u hotel. Mene ne možete da poremetite. Meni je smešno ono. Ja znam da sam joj rekao da gleda u njega, da tamo rešava... Ja sve što vidim zameram, sve u mojoj moći. Ja sam ljubomoran - istakao je Car.
Gledalac je rekao jednu lepu stvar: "Bio je ovoga puta pametan" - dodao je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš je i van rekao da sam ga spasio. Ako je gledalac u pravu, ja ću saseći to sa Majom u korenu - rekao je Car.
Ja sečem sve kad su neispravne stvari u pitanju. Što se tiče mog odnosa od starta, ja sam rekla da ne želim da obnavljam odnos sa Filipom, nisam uspela da se iskuliram, jer imam emociju prema njemu. Filip nije moj inat, niti je bio. Ja sam sa Janjušem pričala ironično da ću pričati u hotelu sa njim. Dosta sam nebitnim osobama davala na značaju. Ne bežim od toga da sam se sprdala sa Janjušem, sve sam se to šalila, to mi je u datom trenutku odgovaralo. Da sam želela da se bavim tom temom, bavila bih se... Ja sam kod Darka rekla da vidim preveliku želju za pričom i kadrom - pričala je Maja.
Ja sam lagan i ostaću lagan. Svaki put kad budem osetio da sam težak, ja ću prebaciti - istakao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.