AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Anđela Đuričić je upravo ušetala u Rajski vrt spremna da bez dlake na jeziku prokomentariše aktuelno dešavanje u Beloj kući, s obzirom na to da je Anđela, u poslednje vreme, sve bliža Dalilina drugarica sa kojom razgovara o svemu do ranih jutarnjih časova:

Foto: TV Pink Printscreen

Gadi joj se, nije joj fokus na Maju i na Filipa, sem kad nije za crnim stolom. Rekla sam joj da mora drugačije da ispolji taj šok koji je doživela. Mislim to jeste stvarno šok, ali mi nismo smeli to da joj kažemo, ali isto tako mislim da je dobro što je bila žurka. Reagovala bi mnogo burnije da je bila emisija. Svi mi znamo kako Filip shvata ovu sitauciju tako olako. Stalno razmišlja o svemu, ali nikako da donese neki zaključak, ali ono što je bitno je da je ona srećna. Ovo što je on uradio ne zaslužuje ni jedna žena. Da nisam ovde, ne bih verovala da se ovo dešava jednoj ženi, a sve se lomi na Dalili na kraju, realno...Nisam ja nešto pratila njegovo ponašanje, ali znam da je imao loše ponašanje prema devojkama. On je Dalilu voleo kao ni jednu, da je spreman da sveostavi, da je našao ženu snova koja će da mu rađa decu...Ono što sam ja uspela da vidim kod Filipa, za crnim stolom, a onda dolazimo do toga da on priča totalno nešto drugo. Mislim da je ovaj odnos između Filipa i Maje samo strast. Priča da voli Dalilu da je zaljubljen u Maju, ali se izgubio kad je ćuo da njegov tata podržava vezu sa Dalilom. Mislim da ga je to totalno poremetilo i da nije siguran šta želi da radi ni sa jednom od njih. Tera inat Dalili, u to sam sigurna - rekla je Anđela.
Šta je sa Dejanom u celoj priči? - pitalo ju je Drvo.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno ne znam, nemamo toliko često komunikaciju...Bilo mi ga je i žao u početku, žao mi je što mi se to desilo, ali mislim da je Dejan postao ciničan u nekmim svojim odgovorima upućenim Dalili, opravdano je, to jeste. Sve je opravdano što uradi, jer je ponižen jako kao jedan muškarac, ali da on nju mnogo voli. Baš joj kažem da kada god je loše, plače, ali ja uhvatim Dejana da gleda ka nama. Na onoj žurci se nije nešto veselio i igrao. Možda je sada ljut i oseća neki bes, ali sada kada je video šta joj se desilo, možda bi joj i oprostio. Predložila sam da sada, kada je slobodna i on slobodan, da obave razgovor, kakv god ishod da je tog razgovora. Kao šlag na tortu došla je ova situacija sa Majom, ali mislim da bi baš iz tog razloga trebali da obave taj razgovor, kad je sve prokockano a niko nije srećan - rekla je Đuričićeva.
Kako je Mateja - pitalo je Drvo.
Dobro je, mislim da je srećan i da dobor utičemo jedno na drugo. Nisam ga pitala, ali mislim da je to od kako imamo dobar odnos, samo preko noći smo počeli da imamo odličan odnos, bolji nego ikad i to što vodi ka nečemu. Vidim da je srećan, što mi pokazuje često. Taj odnos sa njim mi je dodatno upotpunio to da budem srećna, ali sam i rekla da kad bih imala sa nekim nešto, to bi bilo sa njim - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta misliš kakve su Tarine namere - pitalo je Drvo.
Ona kada je došla, imali smo zategnut odnos, kroz par dana. Izgladilo se kada smo popričale, ali nekako, rekla sam joj, da nije prirodno da idemo i pijemo kafu i da budemo drugarice. Ne mogu da kažem da osećam neku netrpeljivost, ali izgleda mi da je tako. Čula sam da je dobila pitanje, kao da želi da ga isprovocira. Nije njoj najpravije zbog mog i Matejinog odnosa. Šta god da smo pričali da iritiramo jedno drugo i da smo besni, to ipak nije tako - rekla je Anđela.

Detaljnije u video-prilogu:

Autor: N.Žugić

#Zadruga