AKTUELNO

Haos!

Novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević podigao je Taru Simov pred sam kraj emisije "Pitanja novinara" i postavio joj direktno pitanje.

Tara, jadala si se drugim zadrugarima zbog ponovne bliskosti Anđele i Mateje, zbog čega? - pitao je Dako.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste, jer to više nije taj Mateja. Ali nije prijatno da gledam, još je Anđela tražila bračni krevet. Radi stvari olako ispred mene. Poslednji dan, dan i po dolazim sebi. Pričala sam da dok je bio u odnosu sa Sanjom da nisam ljubomorna, da bih bila da je neka devojka u kalupu njegove devojke. Ali oni su kao baba i deda, tu strasti i hemije nema. Nema na šta da budem ljubomora. Ljubomoru bih isključila, ali boli. Proleću mi scene našeg odnosa, tu je sve pucalo. Ne bih možda da uporedim to sa našim odnosom. Svakako mi je teško, neću da cmizdrim, da plačem. Krivo mi je i neprijatno, boli me. Nisam ravnodušna prema njemu, ali mi se zgadio, ovo je totalno druga odnosa... Ova osoba i Mateja iz Zadruge 3 su dve neuporedive ličnosti. Sa mnom je pričao bebećim jezikom, plakao... Ja pratim svaki odnos, nelogično bi bilo da ne pratim i njihov. Ona i dalje ima one crte koje su mu smetale, samo ih prikriva - rekla je Tara.
Da li se ložiš na Dejana? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, nije moj tip muškarca. Još sam saznala da plače na crtaće, jedno veliko ne. Nadam se da će biti nekih ulazaka. A da dodam za Mateju, ostavio je Anđelu jer nema neki X faktor, na sve to ima neke emocije spolja, kako se sve to izgubilo za tri dana? - nastavila je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Mateja, da li smatraš vidom komunikacije to što nosi dukseve vaše? - pitao je Darko.
Meni je to smešno, kad me je pitala da nosimo duks zajedničke podrške. Mogu odmah da se odreknem toga, ništa me ne interesuje to. Jesam ja drugi Mateja, ovaj Mateja nije degenerik iz Zadruge 3, niti bi ikada bio sa njom. Prati šta ja radim, pomno prati... Završio sam tu temu. Ja sam joj po poslednji put rekao da ću joj pružiti neku ruku prijateljstva, jer sam bio prebesan na nju. Vuk dlaku menja, ćud nikada - dodao je Mateja.
Zato i dalje ulaziš u fejk odnose. Da me je voleo kao što je pričao, nikada se ne bi ponašao prema meni ovako - govorila je Tara.
Ponašao sam se bolje nego što zaslužuješ - odbrusio je on.
Ti zaslužuješ da te šikaniram za sve što si mi radio. Pričao da ćemo imati budućnost, živela sam u zabludi. Zbog tebe sam izgubila ljubav prema sebi, prema drugima, nikome ne mogu da se prepustim, verovatno doživotno. Dečko, ti mene nisi voleo. Folirao si, kao što foliraš sa ovom devojkom. Dobio si čestitku od bivše devojke pre nedelju dana, sad se muvaš sa drugom devojkom. Zavaravaš je i lažeš, pa ćeš da je šutneš pred kraj rijalitija. Živi bili, pa videli - poručila je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.