AKTUELNO

Karambol!

U toku je emisija "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević dao je reč Dejanu Dragojeviću.

Prvo ću da kažem da sam zahvalan na svakom trenutku što su bili uz mene. Marko očigledno čim nije po njegovom difoltu, on se uzruja. Ja nisam otišao kod Miće u pab, pitao me ga je bubica i ja sam rekao. Rekao sam mu da bude malo uz Dalilu, Sandri sam rekao da se ne svađa dok ne bude mogla da se svađa. Krenula je da se gubi gde su odnosi van crnog stola i gde je mogla da se druži. Ja sam sa osobom provela pet godina, u trenutku sam osetio da treba to da kažem. Nisam došao zbog naroda, niti sam ja želeo. Ako me neko podržao to je zbog onoga što jesam, ako sam to osetio, neko će razmeti, ko se poistovećuje sa ovim stvarima. Ovde sam mesec dana nismo pričaju, kad je bespomoćna, vidim da niko ne komunicira sa njom. Kad je vidim samo nisam bezdušan, da uzmem da je šutnem u glavu. Posebne su teze šta je ona uradila, ona kao čovek i ja kao čovek. Ne može njene emocija da se meri sa mojom. Nisam rekao Mići da se svađa sa ljudima kad je napadaju, nego da bude uz nju. U podsvesti imaš svađu prema Dalili u reči koje nsii izgovorio - govorio je Dejan.
Što je maltretiraš pa ideš kod Miće da je štiti? Sa Filipom si joj napravio svađu, što je tad nisi od sebe branio? - pitao je Đedović.
Ako misliš da su moje reči jače od tvojih, ja ću sesti, pa neka se tvoje reči tumače i neka budu velike. Ja neću da se svađam sa tobom, sešću iz poštovanja što si bio uz mene - dodao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Prebacivanje griže savesti iz onoga što mi se dešava, prebacuje se da sve što radim kalkulišem. Ljudi su se istrpiovali da sam žrtva. Kao da smo u firmi gde me svi uzdiću, a čekaju moju grešku. Ono što ću ja uraditi, uradiču. Meni je bilo najbolje kad su mi rekli da sam najgori, sa tim mogu da se nosim. Kad je vidim posle pet godina, ostala je navika. Ne bih joj prišao posle svega, ali ako mogu da se obratim čoveka da joj pomogne, što ne bih to uradio? - nastavio je Dejan.
Sandra da napadne Dalilu, a Mića da bude uz nju - dodao je Đedović.
Svako će da tumači način na koji mu odgovara. Ja ako imam skrivene namere, a čujem neku stvar sebi ću dati to kao oružje. On mene hoće da uknalai, a mene da oblikuje. Mene je dva puta napao, u sprdnji sa Sandrom, on se našao uvređeno - rekao je Dragojević.
Ti si pokazao da je tebi stalo do podrške, tapšali su ti i ti sei se razveo - istkaao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto ti nisi prišao? - pitala je Dalila.
Ja nisam hteo da priđšem, jer ja neću njoj da prilazim, niti mi se prilazi, niti mi se miri. Šta sam osećao, to sam rekao - rekao je Dejan.
Sam je rekao da se hrani ovim što mi se dešava, ovim je hteo da ostakne sebe - dodala je Dalila.
Ona ne pati za mnom, njena žal je za Filipom, ja to znam. Njena mržnja prema meni je neverovatna. Ne mogu da ostanem imun na pet godina - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

To nije nešto što ide njemu u korist - ubacio se Zola.
Ti si se zbog aplauza publike razveo - rekao je Marko.
Ja sam se pre aplauza razveo, a ti se se obradovao zbog nagrade - odbrusio je Dejan.
Ti kao ne znaš mene kako ja reagujem u određenim momentima. Sve ide preko mojih leđa - nastavila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Osudite me što ima neku emociju i što mi je žao kad vidim da neko tone. Ja mogu da kažem da me je David u određenom periodu mrzeo, govorim o kalupu - govorio je Dejan.
On meni ovo sad kači na leđa, ne misli on to - dodala je Dalila.
Ja sam se u trenutku osećao sam i falila mi je ona. Nemojte njen odnos prema meni i njoj prema moj da tumačite. Da je mama bila sa mnom u rijaltiju kad se sve depavalo i da sam video da plače, ja ne bih to dozvolio. Dešavale su se stvari, imali su da se stvori slika... Kad se završilo shvatio sam da slika nije bila vredna. Vi skrivate emocije, ja kad vidim ukras setim se Dalile. Nisam robot... Setim se svega, zgadi mi se. Vidim da se slomi, imam neku naviku. Kači se da ja kalkulišem zbog toga što osećam, moje emocije su nenormalne. Da sam se plašio da je će Sandra i Marko da napadaju Dalilu, rekao bih tako. Niste bili vi poenta, zašto bih se obratio vama? Rekao sam da bude uz nju, da je savetuje i da nema ispade, da ne ulazi ljude koji su mimo ovoga aktivini i da ne ulazi u sukobe. Stvari gde me je izdala su neoprostive, abnorlane koje je bila spremna da uradi u roku od nedelje dane. Žensko je osoba koju sam voleo, ginuo za nju. Kad pogledam sebe svestan sam da ćče meni biti dobro, a da ona sve više tone. Ja sam rekao i kod Drveta i kod Darka šta vidim i kakve su situacije - nastavio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Pustite me priče da mene neko voli i pati, a zgadila sam se. Nisi iskren i lažeš. Sandra jeste bila uz tebe, on isto, a ove tvoje kalulacije. Da si bio iskren i rekao da me voliš i da bi mi oprostio - dobacila je Dalila.
Rekao sam da ima dozu emocija, a ona ode i govori da će videti kakav je Dejan, ona i dan danas to radi. Ja sam svestan da će ona biti još gora. Još sam čovek prema tebi, ono što si ti uzgubila davno. Kad sam govorio da je volim vređala me je, sad kad kažem da mi se gasi, opet lažem - nastavio je Dragojević.
Volip me ko Boga i ne možeš da živiš bez mene - vikala je Dalila.
Kad si se zaklela u Boga tad si se navjiše slagala, a ovo je sad provokacija - dodao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga