AKTUELNO

Ona joj je pravi prijatelj!

Jovana Tomić Matora zamolila je Dalilu Dragojević, koja je bila utučena zbog reči koje je čula od Dragana Marinkovića Mace, što je ona i uradila:

Nosile su mnoge krst, pa su živele. Ti nisi to, ti si neko ko je borac i hrabar. Normalno je, ali je jedini razlog što sam ovakva, to cenim kod tebe, jer kad sjebeš ti ustaneš i to kažeš. Da, jeste, pravila si s**nja i ostalo, da bi pokazala ljubav, baš zbog tih stvari - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš kako mi je rekao to - rekla je Dalila kroz suze.
Fali ti taj momenat realnosti, ali se nadam da će biti one video poruke, pa ćeš ti shvatiti da je neko u tom životu. U svakom crnilu ima tačka onog dobrog. Možda dođeš u iskušenje da se pomiriš sa Carem, ne znaš šta je Dejanu u glavi, prosto treba da budeš jaka - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti stvarno misliš da posle ovoga postoji nešto dobro - pitala je Dalila.
Da, stvarno mislim, ne zato što te volim i što si mi drugarica, nego što to stvarno mislim. Ja sam viđala očajnice koje su na kraju pobeđivale, mene nervira što ne mogu da stojim iza nekih stvari kao tvoj prijatelj, ali da si razmislila, čekaj bre, zbog koga da idem na Dejana, zbog Filipa? Ali ja znam tebe, tebe ponese emocija, tebi kad kažu ne, ti ćeš to namerno da radiš. Ja bih opet isto svesno ispada psihopata, ali ne bih namerno povređivala, misleći da ću da ponizim ili nanesem bol toj nekoj osobi, a ustvari kad legnem u krevet meni se sve vraćalo. To ti je taj bumerang. Treba da uzmeš ovako da se isplačeš, bilo bi suludo da ne reaguješ ovako - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda nije vredelo, ali si naučila nešto iz toga. Naravno da nije vredelo kad te je neko prodao i šutnuo kao kera. Ne nije, ali si ti tu bila iskrena i naučila si nešto iz toga. Ako sačuvaš sebe, prvenstveno ćeš istrpeti kritike od svojih,p a će ti stvari nadoći kako ih budeš prizivala. Tad kad ostaneš kući, lezi i reci da ti je to nedostajalo, jer ćeš tada prizivati lepe stvari. Ko zna gde ćeš raditi, ali ako jednom upadneš u to, tu ti je kraj. Ja sam imala osećaj da je Bog poslao Erminu i Karića. Svaki prijatelj će te pogledati kao što je Maca - nastavila je ona.
Svesna sam svega - rekla je Dalila.

U video-prilogu detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga