AKTUELNO

Kada budem odlučila da pričam imaćete puno toga da čujete - napisala je ona na društvenoj mreži.

Edita Aradinović slavu je stekla kao članica grupe "Ministarke". Pevačica je svojim atraktivnim izgledom odmah privukla pažnju javnosti, ali o svom privatnom životu nikada nije mnogo govorila.

Dok je njena sestra Indira Aradinović Indi pričala o njihovom odrastanju i porodici, kao i problemima koje su imali sa ocem alkoholičarem, Edita nije govorila na tu temu, ali ni o drugim segmentima.

Foto: Printscreen Instagram

Baš zato je jednom objavom na društvenoj mreži Instagram iznenadila sve.

Nikada nisam volela puno da pričam u javnosti, ali jedno je sigurno, kada budem odlučila da pričam, imaćete puno toga da čujete... Jedno veliko putovanje, veliku školu i puno utisaka kroz ovaj posao... Život je istina, a istinu niko ne želi da čuje, ne slaže im se sa slikom. Naučih od jednog starijeg čike... Ako se ikada i budem odrekla muzike, to neće biti velika šteta, poštedeću je i zaštiti tako što necu biti jedna od onih. Onih koji prodaju dostojanstvo zbog novca, ljubav zbog ega, poštovanje zbog hira - napisala je ona i dodala:

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još: NJOJ JE VRELO, A MUŠKARCI SE ZNOJE: Luna Đogani objavila provokativni snimak! (VIDEO)

Ali... zaboravili smo da je zakon prirode nepogrešiv. I da koliko god zla, i besa raslo u ljudskom telu, neće trajati večno. Vama, (a vi ćete se prepoznati) hvala puno što ste tu, što ne odustajete i što me prepoznajete. Što sa mnom delite i dobro i zlo, i ne brinite Iz ove borbe izlazim Pametna i Luda... Nađite svoju oazu, nađite sebe. A mislite o ovome... Tajno skrovište je ljubav u nama.

Autor: J. V.

#Edita Aradinović

#Instagram

#pevačica

'