AKTUELNO

Iskrena!

Pevačica Aleksandra Mladenović otpevala je uvodnu špicu za jedan novi film, koji govori o našoj istoriji, davnoj 1389. godini i Kosovskom boju. Utiske sa snimanja nove pesme i spota pevačica je podelila sa medijskim ekipama, pa istakla da je veoma ponosna na ovaj projekat.

Mnogo novca je uloženo u ovaj film i naravno da mi je velika čast i zadovoljstvo što sam deo svega ovoga - započinje priču Aleksandra i otkriva da nije bila vična pred filmskim kamerama.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao glumica sam se snašla očajno, zato što smo spot snimali u šumi gde su su me napadale ose i bube, a ja se toga mnogo plašim. Bežala sam po šumi u ogromnoj haljini, to je bilo malo teško. Reč je o velikoj odgovornosti, zato sam imala i veliku tremu, ali sve sam prebrodila i sve je ispalo super - kaže pevačica, pa ističe da joj to bi bio problem da se oproba kao glumica, te da bi rado prihvatila da debituje na filmu.
Naravno, zašto da ne, mislim da bih se snašla u tome. Ako se pojavi neki film gde neću imati neke eksplicitne scene, zašto da ne.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako nam se bliži Nova godina, pevačica je za kraj otkrila i koje želje ima za narednu, 2022. godinu, te da li se tiču nove ljubavi.

Neki muškarac, hm... Pa, zašto da ne, ali, to mi sada nije priortet. Zdravlje svih bliskih ljudi mi je važno i naravno posao kojem sam trenutno maksimalno posvećena. Što se tiče muškarca važno je samo da bude dobar čovek, i naravno mora da bude snažan, jači od mene psihički, da bi mogao da se nosi sa svim što nosi ovaj posao. Ne mora da bude imućan, ja dovoljno zarađujem, to mi nije bitno. Ne gledam to, prvenstveno gledam kako se mi slažemo i da li možemo da živimo zajedno - završava Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Andreja Mladenović