AKTUELNO

Snimanje prekinuto zbog opasnosti od vatrene stihije.

Sve popularnija grupa "Lapsus bend" svoju publiku obradovala je novom pesmom i spotom za istu. Nakon što im je snimanje spota "Čekam te" prekinuto zbog opasnosti od požara, pevač "Lapsus benda" Emir Aličković utehu je pronašao u Dubrovniku u zagrljaju atraktivne brinete. Doduše, i to je učinio za potrebe spota.

Foto: YouTube screenshot

Frontmen najpopularnijeg mladog benda na Balkanu prošetao je ulicama starog grada razmenjujući nežnosti sa manekenkom, a u tome su bili toliko uverljivi da su mnogi posumnjali da između njih ima i nešto više od profesionalnog odnosa.

Foto: YouTube screenshot

U svemu što radimo trudimo se da damo svoj maksimum pa i u kadrovima koji zahtevaju glumu. Tako smo i u pesmi i spotu "Čekam te" dali sve od sebe da publici ponudimo nešto novo, a opet da ostanemo prepoznatljivi. Nadamo se da smo u tome uspeli i da će publika uživati u našoj pesmi, jer oni od nas zaslužuju samo najbolje. A što se Emira tiče, on je i dalje slobodan - kroz smeh su rekli članovi najveće regionalne muzičke internet senzacije, koji ovih dana osim što spremaju nove pesme nastupaju na unapred rasprodatoj letnjoj seriji koncerata na kojima obaraju rekorde u poseti.

Foto: Privatna arhiva

Pročitajte još: ON JE KRIV ZA SVE! Rada otkrila koji čovek je otkrio sve njene TAJNE medijima! (FOTO)

A kako izgleda spot i zvuči pesma za koju svi misle da će biti veliki hit poput "Budalo", "Hendikepiran" i drugih hitova "Lapsusovaca" pogledajte ovde.

Pink.rs

#Lapsus bend

#Pesma

#spot

'