AKTUELNO

Budući učesnik rijalitija ''Zadruga'' kipti od besa zbog jedne izjave Šaka Polumente, a ono što mu je poručio šokiraće javnost.

Pripreme za novi rijaliti ''Zadruga'' koji će početi da se emituje na TV Pink od 6. septembra su u punom jeku, a spekuliše se da bi ovaj šou program svojim učešćem mogao da ''začini'' i pevač Šako Polumenta koji je nedavno dospeo u žižu medija zbog eksplicitnih snimaka koji su uzburkali srpsku javnost!

Ukoliko Šako zaista uđe u rijaliti ''Zadruga'' tamo će ga dočekati njegov kolega Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića koji je izrevoltiran zbog jedne Polumentine izjave, a susret pevača u rijalitiju koji će pomeriti sve granice mogao bi da donese brojna iznenađenja za gledaoce.

Foto: Pink.rs

Dragi Sakibe, usudili ste se da uvredite ljude koji su učestvovali u rijalitijima. Izjavili ste da sa ''takvima'' nikada ne biste sedeli za istim stolom... A šta Vi mislite ko ste? Odakle Vam pravo da na taj način vređate svoje kolege - pita se bivši učesnik rijalitija ''Farma'' i budući učesnik ''Zadruge'' kojeg je ova Polumentina izjava veoma razbesnela i dodaje:

Foto: Andrej Nihil

Taj Sakib zavija kao vuk sa Ontarija. On misli da je iznad nas, a slika se obnažen i pokazuje svima svoj polni organ. On nije umetnik, on je samo jedan obični izvođač radova koji je prepevao hitove iz svih delova sveta. Ako stvarno bude ušao u ''Zadrugu'', a pljuvao je po učesnicima rijalitija onda će tek pokazati koliko je beskrupulozan i kakav je zaista čovek. U tim istim rijalitijima učestvovale su i velike pevačice kao što su Vesna Zmijanac i Lepa Lukić, a on njima nije ni do kolena ni kao pevač, ni kao čovek. Zbog toga je bolje da ćuti i bavi se onim što jedino i zna - da peva tuđe hitove - rekao je Lepi Mića za Pink.rs.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Evo kad počinje emitovanje rijalitija ZADRUGA na TV Pink

Foto: Andrej Nihil

Lepi Mića s nestrpljenjem iščekuje početak rijalitija ''Zadruga'', a gledaoci mogu da očekuju neočekivano kada je on u pitanju!

Rijaltii ''Zadruga'' je najozbiljniji projekat do sada na našim prostorima. Glamurozan i potpuno drugačiji od svih drugih... Gledaoci sigurno neće ostati imuni na sve ono što ih očekuje, a ja sam naravno spreman, kao i uvek - na sve!

Autor: M. K.

#Farma

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Zadruga

#pevač

#Šako Polumenta

'