AKTUELNO

Šta li Mina ima da kaže na sve ovo?!

U toku je popodnevno izdanje emisije ''Gledanje snimaka'', a voditeljka Ivana Šopić je najavila naredni video klip na kom su zadrugari imali priliku da vide razgovor između Filipa Cara i zadrugara, gde Car opisuje i hvali Minu Vrbaški.

Filip Car je prvi dobio reč:

Marko ima stvarno sreće...Pričam o Mini, zato što je moj razgovor pre toga tekao za žene, pa sam mu rekao kako će mu se odvijati odnos sa ženom ovde. Ja nisam imao tu sreću, ušao sam grlom u jagode. Objašnjavam čoveku da sam došao emotivno razvaljen ovde i da sam nakon mesec dana stupio u odnos sa ženom koja je fatalna. Meni su sve žene sa kojom sam bio, prelepe. Ne mogu reći za Dalilu da je ružna, za Minu, Sanju, Maju, Aleks. Ove imate momka iz treće sezone koji zna o čemu priča. Ona je tip devojke koja ti ispod pokrivača ispriča tri priče, ti ne znaš gde si. Ja sam se uspeo nositi sa njom, ali sam mu zato i rekao da je imao sreće, jer bi njega razludela jedna Mina Vrbaški - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja Marinković je sledeća dobila reč, kako bi prokomentarisala aktuelnu temu:

Mina je stvarno lepa i privlačna devojka, ali samim tim kad na sebe staviš cenu, ti si za mene drugačija devojka, to je to - rekla je Maja.
Ja ne mislim da sam nešto lepo rekao o njoj u ovom klipu. Za Maju sam rekao da ima taj muški kliker, da može da radi na različitim frontovima- rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričaš o njoj kao da je božanstvo - rekla je Ivana.
Kad izađem iz Zadruge idem hitno da završim sve škole koje nisam završio - rekao je Car.
Ja razumem Filipa u jednoj situaciji. Drugu priliku ne dajem svakome u životu, što u emotivnom što u drugarskom smislu. Kod mene se prilike jako teško dobijaju, ona će za mene biti uvek loš čovek, iz nedela prema meni. Svi mi imamo nekoga za koga ćemo uvek reći da nam je fatalan - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj i Minin odnos ne može nikada da se poredi sa ovim, pa mi nismo 30 dana spojili - rekao je Car.
Da li je tebi normalno da neko podiže svoju bivšu devojku - pitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja da sam to pričala o janjušu, ovde bi bio skandal. Nešto me ne boli. Na primer, ranije bih napravila skandal, a ovako me ne boli. Nikada ne reci nikad - rekla je Maja.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga