AKTUELNO

Bez dlake na jeziku prokomentarisao je aktuelno dešavanje!

Nakon prošlonedeljne emisije ''Gledanje snimaka" došlo je do sukoba između Mateje Matijevića i Anđele Đuričić. Oni su raskinuli, ali ono što je mnoge ostavilo bez teksta, jeste ponašanje Anđele Đuričić. Matijević ju je tokom svađa molio da ode od njega da ga pusti da spava, što ona nije htela da učini, nego ga je sve vreme pratila. Mnogi su komentarisali ovu svađu i u svojim mišljenjima govorili kako je Anđela ''nova Maja Marinković''.

Za Pink.rs oglasio se Matejin dugogodišnji prijatelj i zet, Filip Reljić, koji je bez dlake na jeziku prokomentarisao vezu ova dva zadrugara, kao i skandaloznu svađu uoči raskida ove veze.

Foto: Pink.rs

Iskreno žao mi je što vidim da se ovo dešava, zato što ja Anđelu koju sam video u početku i ova Anđela koju vidim sada, to nije ta ista osoba, što meni daje do značaja da ona igra igru u ovom rijalitiju. Što se Mateje tiče, ona je u njemu izazvala ono najgore iz njega, ono što ja nisam uspeo za sve ovo vreme da vidim kod njega i to mi se nimalo ne sviđa i ne želim to da gledam u njemu. Ja njega volim kao rođenog brata - rekao je Filip, pa je nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela je kulturna devojka, ali kultura nema veze sa manipulacijom, što ona trenutno radi nad Matejom. Smatram da ono što je njemu ona uradila je psihičko zloostavljanje, kao što muškarac ume da bude jak na pesnicama, tako i žena na jeziku, a ona je to itekako pokazala, tu moć manipulacije i psihičke torture. Ako se ona primiri, smatram da bi kod njih mogla da bude normalna veza, ali ako nastavi ovako da se ponaša prema Mateji, mislim da od njihove veze do kraja rijalitija nema ništa, nažalost - rekao je Filip.

Foto: Pink.rs

Kada je reč o tome, da li podržava njegovu vezu sa Anđelom Đuričić, Matejin zet Filip, imao je da doda:

Smatram da je prirodno da ljudi ne mogu da podrže vezu sa ovakvim ponašanjem, ovde nema harmonije, ljubavi. Sve što vidim ovde je disharmonija i svađa, a to je loše i za Mateju i za nju - zaključio je Reljić za naš portal.

Podsećanja radi, Filip Reljić je bivši rijaliti učesnik ''Zadruge 3'' koji je sada trenutno u ljubavnom odnosu sa rođenom sestrom Mateje Matijevića, Mašom Matijević, koja je, pred sam bratov ulazak u rijaliti otkrila da je u drugom stanju i da sa Reljićem čeka bebu, a kako će se odnosi i učešće Matejino odvijati na dalje, ostaje nam da ispratimo.

Foto: RED TV printscreen

Autor: Nikola Žugić

#Anđela Đuričić

#Filip Reljić

#Mateja Matijević

#Zadruga