AKTUELNO

Od suza do smeha!

U toku je emisija Nominacije sa Milanom Miloševićem, voditelj je dao reč Mateji Matijeviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću pričati o tome šta se izdešavalo, to svi znamo. Naravno da nije lep način i sve to što je bilo. Kada je u pitanju Dejan, sto posto sam siguran da je ovo pravi Dejan. Vodiću se time da krv nije voda i da mi je David jako dobar prijatelj. Što se tiče Dalile, ume da bude bezobrazna i sve je to istina, ali je ona meni jako draga. Ne trpam se tu i ne želim stalno da joj prilazim. Ona je totalno drugačija od onoga kako se predstavlja ovde. Onha je jaka žena i inteligentna, mnogo toga je ovde sada jače od nje. Malo sam bliži sa Dalilom i uvek ću biti tu uz nju, jer ne treba savi da je osuđujemo. Ostaviću nju, poslaću Dejana - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj je dao reč Marku Osmakčiću.

Dalila je neko sa kim sam se ovde prvi put psvađao, nakon toga mi je postajala sve draža i draža. Iritira me njena bahatost, ali kapiram da ne zna gde je Cenim što je direktna i iskrena. U konačnici mene stvarno ne zanima njihov odnos. Ne znam da li ste primetili... - govorio je Marko.
Ona sada nama govori kako da dišemo, sada joj sve smeta - prekinula je Matora.
Skontao sam da od kako je prekinula odnos sa Carem, ljudi su je počeli više grditi. Sada treba više da se štiti, a ne tako. Kada budem gazda dobiće veliki budžet. Što se tiče Dejana, na početku mi je bio najodvratniji lik, a onda se pretvorio u nekog okej lika. Nervira me jedino, kad krene da joj priča kao juče posle svađe sa Carem, počne da filozofira. pa mi nekad bude i interesantan. Juče kada je pričao me je baš dirnuo - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeća je bila nominacija Frana Pujasa.

O Dalili nemam lepo mišljenje ne zbog toga što se zaljubila, nego zbog svega što je uradila Dejanu - rekao je Fran.
Reci iskreno, ne podnosiš me jer te podsećam na bivšu - dobacila je Dalila.
I to. U početku je držao distancu od svih, kada smo na početku pričali i šetali, nije bio opušten, ali sam kasnije video da je on sada baš onakav kakav jeste. Mogu da tvrdim sa sigurnošću da je ovo pravi Dejan, i njega čuvam, Dalilu šaljem u izolaciju - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Sale Luks je sledeći zadrugar koji je nominovao.

Moram reći, malo pre nikakva loša namera. Znam koliko je vezana za oca, potpuno je pogrešno shvatila, ali dobro sada je u tom stanju u kom je. Dejana razumem totalno, razumem ga i dobri smo od prvog dana. Uvek je bio okej sa mnom, kako se ovo izdešavalo, ostao je sa mnom super iako sam bio uz Dalilu. Što se tiče Dejana, video sam danas da je osedeo. Očekujem da mi se Dalila izvini, ali dobro oduzeću joj na stres. Sačuvaću Daliliu naravno - govorio je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga