AKTUELNO

Slavlje o kom će se pričati veoma dugo još je u toku.

Reper Stefan Đurić Rasta nije mogao da proslavi rođenje svoje ćerke Tare odmah nakon što je Ana Nikolić donela na svet, već je zbog poslovnih obaveza to odložio za vikend.

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

On je večeras okupio porodicu, prijatelje i kolege u jednom poznatom beogradskom kulubu u kom su svi zajedno proslavili Tarino rođenje.

Unutra je živa muzika i atmosfera je fenomenalna. Rasta se trudi da sa svim gostima bude fer i korektan, a gotovo da niko nije odoleo da mu bar malo pocepa majicu. Neke kolege su uzele i ''pelcer'', tj. deo majice. Kada se malo popilo, svi prisutni su odlučili da obraduju mamu Anu Nikolić koja je još uvek u bolnici - tvrdi izvor za portal Pink.rs i dodaje da je pevačica preko Skajpa mogla da vidi sve što se dešava na slavlju.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

- Kada su pozvali Anu preko Skajpa, pokazali su joj kakva je atmosfera, a potom je Rasta naručio pesmu ''Školjka'' Dina Merlina koju pevačica obožava. Ana se poprilično raznežila! Ne može da dočeka da izađe iz porodilišta kako bi Tara i ona bile pored Raste - zaključuje naš izvor.

Kako je reper zabranio snimanje i fotografisanje proslave, samo su se neki prijatelji na društvenim mrežama pohvalili fotografijom sa ponosnim tatom.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Autor: Pink.rs

#Ana Nikolić

#Marko Nikolić

#Stefan Đurić Rasta

'