AKTUELNO

Na korak do fizičkog obračuna!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a Mensur Ajdarpašić došao je na red da odgovara na ista i komentariše svoju turbulentnu vezu sa Milicom Veselinović:

Skrenuo sam Milici pažnju na tu drskost. Ja sam jako posesivan, ljubomoran i težak, sa tim možeš ili ne. Ona deluje jako stabilno za osobu koja voli i mnogo dozvoljava sebi, ne znam zašto to radi, nisam naišao na nekog ko je tako mlad, a hrabar da starijem momku kaže sve to. Čudno je, jer je jako mlada i nema poštovanja. Ne znam šta je problem, pokušavam da doprem do nje. Ne znam kako će me gledati drugovi i prijatelji, ne znam šta da vam kažem, prelazim preko svega toga, zato što je volim, zaljubljen sam u nju. Neka me gleda ko kako hoće. Od mene su doživele devojke da ih opsujem, ja to nisam doživeo pre. Prema Milici se ponašam onako kako osećam, možda ja preterujem, možda to sve guši partnera, ja volim da budem sa devojkom uvek - govorio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si samo iz se*sa sa curom i ostaćeš sa njom iz inata do kraja! Ja sam prvi taj koji je iskreno rekao da sam tako ušao sa devojkom u vezu - ubacio se Osmakčić.
Direktno kažem tebi da si iživljen, ali to nije ništa strašno, mlad si - uneo mu se Mensur u facu.
Dobro, i ja kažem da si ti samo zbog se*sa sa Milicom. Šta si ti zavoleo kod nje uopšte? Lažno si se predstavio da si iznad mene, to me nervira - nastavljao je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga