AKTUELNO

Haos se nastavlja!

Nakon burne svađe sa Irmom Sejranić, Sale Luks je nastavio da deli budžete. Naredni je namenio Dejanu Dragojeviću.

Dejan je neko sa kim sam dobar od samog početka, imali smo neku svađu, razumem ga. Okej smo, u super odnosima, šta treba tu smo. Danas smo se smejali u pušionici, bivša supruga, on i ja. Dao bih mu i veliki, ali imam bliže prijatelje. Mladi gospodine, srednji - rekao je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Glumac, šta reći, a ne zaplakati. Zvezda koju sam gledao, a u koju sam se razočarao. Neke stvari mi ne idu u glavu. Ako su to velikani na koje treba da se ugledamo, on pokazuje da nema minimum dostojanstva. Ne zaslužuje da bude ovde, isto mu priželjkujem oldtajmer. Mali budžet za gospodina - pričao je Luks o glumcu.
Mateju obožavam i poštujem, pozdravio bih njegovu porodicu i podršku. Podseća me na mene kad sam bio klinac i bavio se treningom, samo sam se tad pucao hemijom, bio mi je nadimak Hemija. Sa punim pravom Mateja zaslužuje veliki budžet - rekao je Sale.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora je moja super drugarica koju obožavam, ali ne mogu da joj dam veliki budžet, daću iz svog džepa. Matora je kraljica noćnog života u Beogradu, jedva čekam da izađemo i zagrmimo napolju sa našim vitezovima noći - krenuo je Luks.

Matora i Luks su pozdravili svoje prijatelje, a Irma nije znala da Luks zna jednog od njih, te se začudila, a Tomićeva je mislila da misli na nju, pa su se sukobile.

Glumac, izvini, ja sam slagala pre neku noć za Matoru da ona nije rekla, a da sam ja - skočila je Irma nakon prepucavanja sa Matorom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se sama tada javila na Igri istine, jesi ti bolesna? - skočila je Tomićeva.
Dvolična si koliko si teška - poručila je Sejranićeva.

Matora je skinula Irmi kapu, a Dalila im je poručila da se ne svađaju.

Dalila, prvo u moje svađe nemoj da se mešaš, jer se ja u tvoje ne mešam - poručila je Matora Dalili.

Foto: TV Pink Printscreen

A ti slušaj, još jednom me uvrediš... Moje prijatelje nazivaš svojim - nastavila je Matora Irmi.
I moji su prijatleji, a to ćeš videti kad izađeš - uzvratila je Irma.
Ljude sa kojima sarađujem i moje najbolje prijatelje moraš da poštuješ. Kad ja pričam o svojim prijateljima, ne upadaj. Moja najbolja drugarica, je tvoj drug - govorila je Tomićeva.
Pa i Dalila je meni ovde drug, a ti uskačeš svaki put, hoćeš i sa Aleks meni da uvališ. Koristiš i nju i Dalilu - rekla je Sejranićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora je moj Mrcko, znamo zašto je tako zovem samo mi, izvinjavam se zbog srednjeg budžeta - završio je Luks.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.