AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Karamboli Maje Marinković i Filip Cara danima tresu velelepno imanje u Šimanovcima, a njihove svađe sve su žešće i žešće. Car je nekoliko puta raskidao sa Majom, iako ona nije želela da prihvati raskid, a na iznenađenje mnogih, svaki put joj se vraćao. Zbog ovoga mnogi misle da se on boji Maje, a pojedini zadrugari čak pričaju da postoji nešto čime ga ona ucenjuje.

Foto: TV Pink Printscreen

Stupili smo u kontakt sa bivšom zadrugarkom Anom Bulatović, jednom od Majinih najboljih drugarica, koju Marinkovićeva često pozdravlja. Ona nam je otkrila šta misli o burnoj vezi svoje prijateljice.

Foto: Pink.rs

Svi znate koliko volim i koliko sam uvek podržavala Maju i isticala to da je dobar čovek i prijatelj, ali što se tiče njihovog odnosa, moram biti realna i iskrena! Ne sviđa mi se njihova veza trenutno, jer oboje preteruju u nekim stvarima. Ponovo srlja u isti odnos koji je imala i prišle godine. Mislim da je za nju najbolje da bude sama, jer je tad najjača. One tuče i sav haos, stvarno je mučno gledati - rekla je Ana, pa nastavila:

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Bolje da su ostali drugari, jer takvi su najbolji. Plašim se da ne bude: "Bili smo drugovi, pa ljubav probali, a sad ni jedno, ni drugo". Ovako van njihove veze stvarno volim i Maju i Cara, za kojeg sam uvek pričala da je srčan, iskren, spontant, lucakst i dobar čovek, ali ono što jedno drugome rade je prestrašno. Niti ona treba toliko da se kida, nekad i bez razloga, a niti on da trpi onakve vaspitne mere (smeh). Neko će me osuditi što sam se nasmejela na kraju, ali ja sam navikla na Maju i njene haose, to je ona. Šalu na stranu, treba da bude sama, ona kao da se plaši da bude ostavljena. Treba više da veruje u sebe i da shvati da je sama sebi dovoljna - zaključuje pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. P.