AKTUELNO

Šok!

U novom izdanju čuvene emisije "Pitam za druga", harizmatičan voditeljski duo Stefan Milošević Panda i Stefan Kandić Kendi ugostili su bivšu zadrugarku, Natašu Radan, koja je ovom prilikom otkrila sve detalje svog privatnog života.

Foto: RED TV

Kako je nedavno u javnosti kao bomba odjeknula vest da se Radanova ošišala na ćelavo zbog ljubavi, bivša zadrugarka je na samom početku progovorila o nemiloj situaciji.

Znate kako, kad sagledamo sve, ništa od onoga što se pisalo nije tačno. To nije bilo tako, već je istina mnogo drugačija i zapravo ništa se ne dešava po tom pitanju, nije bilo nikakve prevare, ništa se nije desilo... Desilo se da sam se čula sa bivšim momkom, imali smo pozive i to je sve. Ako je to prevara, preko poziva... Ja sam noć pre toga bila u nekoj kafani, malo sam i popila, čula sam se sa bivšim mokom, a moj dečko je otišao za Crnu Goru, kad se vratio, video je sve to u listi poziva i tu je nastao haos. On mi je rekao: "Ili ćeš se sama ošišati ili ću te ja ošišati", što sam ja preozbiljno shvatila - objašnjava Nataša.

Foto: Instagram Printscreen

Otišao je kod kuće do Crne Gore, vratio se nakon dva dana, hteo je da pozove druga, on nije imao baterije, pa je zvao sa mog, pa je prelistao pozive i... Nikad to ranije nije radio, pa nisam očekivala ni da će sada. Viđamo se mi već duže vreme, on nije odavde, pa nisam to sve shvatala ozbiljno. Ali kad se desilo to šišanje, što sam ja sama uradila, ostao je u čudu, a vi znate da meni malo treba da poludim! Posle smo se zajedno smejali mojoj novoj frizuri, ali dobro, proći će i to - priča Radanova, pa nastavlja:
Ljudi su mi unosili tenziju više nego što je trebalo. Između nas nije bilo ništa ozbiljno, ja sam to uradila jer sam kontala ko zna šta će se desiti kada se on vrati. Nisam znala da li će biti agresivan, pa da me silom šiša, bilo mi je bolje da to prebrodim sama - kaže bivša zadrugarka.

Foto: RED TV

Nataša je otkrila i da je dobila pregrš komentara podrške, ali bivša zadrugarka kaže da joj oni nisu potrebni.

Meni se telefon usijao, ne znam šta je sa ljudima... Oni su to mnogo gore podneli nego ga, svi krivi njega, a nema potrebe. Ja sam svoje postupke uvek krivim sebe, nema potreba da me zovu i staju mi dodatno na muku. Sada smo u dobrim odnosima, sve je super. To nije neka vrste prevare, nije u redu što sam to uradila, ali kao što sam već rekla, nisam shvatala celu priču ozbiljno. Bili smo u nekoj svađici i prijalo mi je da se fokusiram na neku drugu stranu - priča ona, pa dodaje:
Ja ovo nisam morala da uradim, nisam bila primorana. Nije mi bilo prijatno dok sam se šišala, ali nisam plakala. Pogrešila sam, skinula sam teret na taj način, nije mi bio problem, ali normalno da mi nije bilo svejedno - zaključuje Nataša u emisiji "Pitam za druga".

Foto: RED TV

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Nataša Radan