AKTUELNO

Otvorio dušu o velikoj tragediji!

Jutjuberka Kristina Kika Đukić izvršila je samoubistvo u iznajmljenom stanu u centru Beograda, a sada se oglasio Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, koji je sa preminulom influenskerkom bio u zategnutim odnosima.

Foto: INSTAGRAM.COM/KIKAX3/ TV PINK PRINTSCREEN

Baka je istakao da zna kako i zbog čega se ubila Kika, sa kojom je svojevremeno ratovao.

- Za ovo dešavanje sam saznao među prvima, jer su njeni prijatelji mene zvali i rekli mi da će me javno podržati istinom o celom događaju, ali sam odbio jer ne želim da ja budem žrtva. Krivo mi je zbog toga što se desilo. Krivo mi je što nisam objavio da smo se pomirili i da smo postali prijatelji. Krivo mi je jer ljudi ne znaju razlog, a upiru prstom. Ne daju mrtvima mir i poštovanje da bi skupili nekoliko lajkova, da bi ispunili svoju želju za osvetom i to na najružniji mogući način - napisao je Baka Prase i nastavio:

Foto: Instagram.com/bakaprase

- Ja neću biti taj koji će objaviti razlog i način njenog dela, koji su mi saopštili sinoć, da bih probao da "operem" svoje ime iz poštovanja prema njoj. Ako to bude razlog zbog kog će neko da me mrzi, to mi je skroz ok - rekao je i dodao:

Foto: Instagram.com/bakaprase

- Nisam obrisao objave u vezi nje da ne bude da bežim od svega ovoga, već sam hteo da dam svima mogućnost da slikaju i da pokažu svoje pravo lice dok skupljaju pažnju na ovako tragičnom dešavanju. Sve objave u vezi nje će biti uklonjene večeras, jer ne želim da budem osoba koja će kvariti uspomenu na nju - piše Ilić.

Foto: Instagram.com/bakaprase

- Moje saučešće njenin najbližima i da se u miru oproste od svog deteta je ono što najiskrenije želim - zaključuje Baka Prase u okviru svojih objava na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Instagram.com/bakaprase

Autor: P.R.