AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje najgledanije emisije o poznatima.

Nova epizoda najgledanije emisije o poznatima „Premijera – Vikend specijal“ očekuje vas i ove nedelje u dobro poznatom terminu – uživo od 13:30 časova na TV Pink. Kroz aktuelne i ekskluzivne priče o poznatima vodiće vas Tijana Prica i Bojana Lazić, dok će se sa uvek zanimljivim sagovornicima na različitim lokacijama u gradu uključivati Nemanja Vujičić

Nedavno je obeležena godišnjica smrti popularnog pevača Džeja Ramadanovskog, a ove nedelje za „Premijera – Vikend specijal“ govori njegova ćerka Marija Ramadanovski, koja je i sama nasledila očev talenat za muziku. O teškoj godini bez oca, svim izazovima, ali i lepim trenucima koji su joj ostali u sećanju, Marija će govoriti pred premijernim kamerama.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Očekuje vas i velika životna ispovest folk pevačice Zlate Petrović. O teškom detinjstvu, prisilnoj udaji i mnogim temama o kojima do sada nije govorila, Zlata će govoriti u „Premijera – Vikend specijalu“, a saznaćete i zbog čega je zaplakala. 

Foto: TV Pink Printscreen

U studio kod Tijane i Bojane dolazi pop pevač Željko Samardžić, koji će govoriti o izazovima u karijeri tokom pandemije koronavirusa, planovima za budućnost, porodici, ali i Hašimoto sindromu, bolesti štitne želzde koja mu je nedavno dijagnostifikovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Uživo u program uključiće se i regionalna pop diva Nina Badrić, koja je nedavno otkrila da je tokom boravka u Monte Karlu dobila poziv na večeru od popularnog holivudskog glumc Kevina Kostnera.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Posle velike pauze, u „Premijera – Vikend specijal“ uključiće se i pevačica Tina Ivanović, koja će otkriti zbog čega je nije bilo dugo u medijima i kada njeni obožavaoci mogu da očekuju novu pesmu. 

Foto: Pink.rs

Samo 19 dana deli nas od 2022. godine, a premijerna ekipa ne staje – bila je svim ključnim mestima i razgovarala sa svim aktuelnim ličnostima.

Ali to nije sve – ono najbolje vas čeka u novom „Premijera – Vikend specijalu“ u danas uživo od 13:30 časova na TV Pink!

Video: TV Pink Printscreen

Autor: M.Đ.

#Bojana Lazić

#Džej Ramadanovski

#Marija Ramadanovski

#Nemanja Vujičić

#Nina Badrić

#Premijera-Vikend specijal

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Tijana Prica

#Tina Ivanović

#Zlata Petrović

#emisija

#Željko Samardžić