AKTUELNO

Nije joj bilo tako lako da započne svoju karijeru.

Mirjana Bobić Mojsilović, poznata srpska književnica, novinarka, voditeljka i slikarka sada može da se pohvali bogatom i uspešnom karijerom. Ipak, kada je izdavala prvu knjigu, susrela se sa problemima.

Ona je morala da se suoči sa mnogim izazovima kako bi uspela da izda svoju knjigu pod nazivom "Baba nemoj ništa da me pitaš".

Foto: Instagram

Ja sam otišla kod Žarka Čigoje i rekla mu da imam roman, pitala ga da li želi da ga izda, a ja ću sama da ga štampam. Pristao je i rekao mi koliko to košta, a ja sam bila u užasnim dugovima jer nisam godinu dana imala ni dinara prihoda. Pristala sam, progutala knedlu i pitala ga da li je okej da mu taj novac vratim za godinu dana. Pristao je. Napravila sam promociju u "Stupici", čiji mi vlasnik nije naplatio tu organizaciju. Sećam se da sam pozajmila od mame novac da mu barem kupim viski za poklon. Bila sam bez dinara. Bio je april i bilo je hladno, a ja nisam imala ni za najlon čarape. Stavila sam moju malu ćerku da prodaje knjige i neverovatno je bilo što je pola Beograda došlo na promociju - rekla je ona u jednoj emisiji i dodala:

Foto: YouTube screenshot

Tanja Bošković, koja je klekla ispred mene, Ceca Bojković, Goran Bregović. Niko od njih nema pojma da ja nemam novac ni za taksi do kuće. Oko nas je spektakl, a ja gledam samo da Mila ne pogreši u vraćanju kusura. Sećam se kada smo došle kući sa promocije i brojale pare koje su za nas u to vreme bile neviđeno bogatstvo, iako nisu bile u pitanju tako velike pare. Šta je divna vest? To kada pokažeš sebi i nebu da ti ništa nije teško i da si ukapirao šta je tvoj zadatak u tom trenutku ; kad imaš cilj - a cilj je bio preživeti.

Pročitajte još: KOJI VIŠE LIČI NA OCA? Lukas konačno objavio fotku sa OBA SINA! (FOTO)

Mirjana Bobić Mojsilović uspela izdavaču da vrati pozajmljeni novac za 20 dana.

Pink.rs

#Mirjana Bobić Mojsilović

#knjiga

#pisac

'