AKTUELNO

Kada je čula šta joj je doktor rekao, trudna pevačica nije imala kud, već je dala sve od sebe da ispoštuje savete i naređenja.

Pop pevačica Nataša Bekvalac u drugom je mesecu trudnoće. Ona će idućeg proleća podariti dete svom novopečenom izabraniku Luki Lazukiću, koji se neizmerno raduje zbog prinove koja je na putu.

Pročitajte još... ŽESTOKO! Nakon ŠOKANTNIH LJUBAVNIH PORUKA koje je njegova žena slala Lukasu, oglasio se Darko Lazić

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Bekvalčeva i dalje izbegava da sa novinarima razgovara o svojoj trudnoći, budući da je ona u početnoj fazi, međutim, rado priča sa doktorima čije će savete usvojiti.

Foto: Pink.rs

- Nataši je doktorka rekla samo da se naredne dve do tri nedelje malo više pazi, da miruje i da ne skače kako to ona inače čini na nastupima, ali da se nakon toga ponaša najnormalnije. Kako se ona oseća dobro, a beba savršeno napreduje nema potrebe za nekim rigoroznim merama i mirovanjem. Zato je Nataša odlučila da radi do porođaja - otkrio je izvor blizak pevačici i dodao da će pevačica najverovatnije radno dočekati Novu godinu, a da će nastupe otkazivati samo ukoliko se, ne daj Bože, budu javili određeni problemi. Takođe, svoju trenutnu sreću planira da narednih meseci pretoči u novi album.

Foto: Pink.rs

Kada su u pitanju stvari kojih je poželjno da se tokom trudnoće odrekne, na prvom mestu su cigarete, čiju je konzumaciju već smanjila, a kako izvor blizak Nati kaže, ona će dati sve od sebe da vodi zdrav život.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Jedine novine u njenom životu nakon saznanja da je u blagoslovenom stanju su to što je više počela da vodi računa o zdravoj ishrani, trudi se da pije što više ceđenih sokova i naravno da se odrekne cigareta. S obzirom na to da je sada na početku trudnoće ona je samo neke aktivnosti svela na minimum po savetu lekara, ali će im se već za mesec dana vratiti - otkrila je bliska Natašina prijateljica.

Pink.rs

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

#pevačica

'