AKTUELNO

Otvoreno!

Nakon izlaganja Marka Đedovića u emisiji "Pretres nedelje", voditelj Darko Tanasijević dao je reč Dejanu Dragojeviću, čije je trenutno ponašanje analizirao Đedović. Marko je izjavio da bi se Dejan pomirio iste sekunde sa Dalilom, da mu prija kad je ona u njegovoj blizini i da radi na tome da raskrči put ka njoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je već igranje rijalitija i pravljenje pomirenja Dalile i Filipa. Moram da komentarišem sve. Mislim da bi se time srozala još više. Odmah da demantujem svako moguću priču, da sam ja nešto njima pokvario. Nikog nisam naterao da neko nekog vređa, da neko sa nekim igra. On je imao odnos takav kakav je imao. Kad su krenuli inati da se dešavaju, tad je krenulo vređanje. Od tog vređanja svi su mi zamerali što joj nisam rekao ovako, onako. I Marko je koristio Filipove reči, čak je govorio u brutalnom smislu. Meni je i dalje loše kad se neko svađa sa njom, kao danas Dino. Kod Drveta sam rekao da je Dalila osoba koja mi je pet godina valjala. Bila je za mene tu i kad sam bio bolestan i srećan i tužan. Tako da tih pet godina ne mogu da bacim u vodu. Sve dok ne budem čist sam sa sobom, ne mogu da priđem da imam komunikaciju. Delimično sam čist, mogao sam da kažem šta sam hteo da kažem. Kada je vidim sateranu bude mi žao, kao sad. Ne mogu da dozvolim da bude sama, da brinem da li je jela, nije jela. Bez obzira šta mi je uradila. Kad vidim da joj je loše, imam potrebu da priđem - rekao je Dejan.
To je logično - dobacio je Car.
Nije logično da joj radite stvari, pa da je sažaljevate. Kao žao vam je što plače, a us*rete je kometnarima - istakao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko, jako bitnu stvar nisi rekao. Ja ne žalim za tim odnosom, u taj odnos se neću vratiti, do toga više ne može doći. Sve što mogu da uradim za Dalilu je da se totalno odsečem iz njenog život. Eventualno kad bi me pozvala na telefon napolju da me pita što sam sve ovo uradio, ja bih rekao neku stvar koja nije izrečena ovde. Nešto vezano za naše porodice. To je jedan lanac sa puno karika, nije pukla jedna, nego više. Što se postupaka tiče, sigurno je Dejan bolji čovek od nje, ali nekad pomislim da je Dalila bolji čovek od njega. Dejan uvek može da se odbrani, ja pamtim njegovo slovo. Dejan nikada nije rekao da voli Dalilu, nije nikada osporio stvari. Uvek ima poklopac kojim može da nas poklopi, ali isto tako je nejasno ono što je govorio: "Videćeš kakva je Dalila, evo, ovo je Dalila". Što je i te kako uticalo na mene. Sada pokazuje Dejan da je i tako loša Dalila, ona njemu najbolja i da će da je prihvati. Opet imam dojam da bi i porodicu i nove i stare prijatelje sa strane, a Dalilu u zagrljaj. Ja možda grešim, ali to je moje mišljenje. I te kako ono što je Dejan govorio je remetilo Dalilin i moj odnos - ustao je Car.
Remetilo je kad si ti video te stvari - rekao je Dejan.
Ja nisam mogao da vidim stvari iz prošlosti, nemam vremeplov - uzvratio je Filip.
Ako si ušao u odnos sa udatom ženom, ne zanima te prošlost. Budućnost koju ćeš kreirati je ono što ćeš ti uraditi njoj. A ono šta ću ja da kažem je bilo u trenutku kad je trebalo da se odbranim. Ona je lagala za mene, ja nisam ništa, samo sam komentarisao šta im može biti - pričao je Dragojević.
I šta je bilo, za Peleta, sumnje neke u braku - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam da ako mi je uradila ovo ovde, imam pravo da sumnjam šta je mogla da radi napolju, imao sam pravo da se odbranim - rekao je Dejan.
Ja sam hteo da kažem da nije krivac samo Dejan i Dejanove reči. Ja sam malo primitivan, kažem da me boli za to što je bilo pre, ali to nekad dođe na naplatu. Kažem: "Šta me boli k*rac što je Maja bila vani sa Čorbom", pa mi posle to krene po mozgu. Nije samo Dejan bio uzrok (raskida sa Dalilom). Ali on je hiperinteligentan, u stanju je da Dalila i ja sedimo na kauču i da jednom rečenicom napravi rat - uzvratio je Car.
Vi ste sami to uradili: Ti kad si se zasitao, hoćeš nešto novo, pa kad vidiš da ti to ne odgovara, hoćeš nazad. Sad vidiš da te smara ovo sa Majom, ispran ti je mozak - dodao je Dragojević.
Odnos sa Majom je katastrofalan, kao da sam sa 4 žene odjednom, težak, naporan, smoran, ali sto puta bolji nego ovaj sa Dalilom. Nisu me samo tvoje reči, ali i griža savesti - govorio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Prodaješ šlagare. Da si pametan, ne bi ušao u vezu sa udatom ženom, pa da te sad radi savest - skočio je Miki.
Svako od nas greši, ja sam tad znao da nije dobro, ali opet, udariš glavom o zid. Hiljadu stvari koje utiču, da nisu, emocija bi bila još jača i ko zna gde bi to otišlo - rekao je Car.
Ne bi, ti si već tada počeo da pričaš da ti se zgadila, pričao o mogućem Majinom ulasku itd. - govorio je Dejan.
Nije presudila ni Maja, ni Dejan, ni Dalilin bezobrazluk, ni moja griža savesti, nego sve zajedno - istakao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam tokom razgovora sa Carem imao osećaj da se kaje zbog svega što je uradio i da postoji emocija - istakao je Đedović.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.