AKTUELNO

Došao je taj trenutak?

Voditelj Darko Tanasijević je u emisiji "Pretres nedelje" podigao Nikolu Grujića Gruju i Milanu Mimu Šarac, kako bi sa njima porazgovarao o njihovom odnosu.

Grujo, šta se dešava u tvojoj glavi? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Od "Pitanja novinara" se ništa nije promenila. Imamo prisan odnos, koji je iznad prijateljstva, a manje od ljubavi. Pričam stalno o tome, stvara mi pritisak. Gledam kako će odnos da se gradi, ona je promenila neke stvari na bolje. Drago mi je što je to uradila, zbog sebe same. Bilo je ovde dosta momaka koji su mi govorili da je flertovala sa njima, te stvari više ne primećujem - odgovorio je Gruja.
Ti si se zaljubio u nju? - pitao je voditelj.
To nisam rekao. Prešli smo granice prijateljstva, ali da je ljubav, to ne mogu da kažem dok ne osetim. Ona stvarno menja stvari koje sam naveo, ne mogu da joj zamerim to, sad postoje neke stvari za koje treba vremena da se promene. Malopre kad je Čorba rekao: "Kad je prava ljubav u pitanju, ne postoji umor". A kod nje je do pre neki dan bilo dosta toga, nije bila raspoložena za razgovor jer joj se spava. Kad je neko zaljubljen, nema umora - istakao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam odlučila da se menjam, da ga poštujem, da ne radim neke stvari koje su ga nervirale. Ne želim rasprave, pa ćemo da vidimo kako dalje - rekla je Mima.
Meni je čudno, on je momak oženjen, zamera joj stvari, hoće da se ona menja, a on? - ubacio se Stefan Karić.
Ja sam je sto puta pitao šta hoće da se promeni u ovom odnosu, ona je rekla da nema zamerke. Kaže ona sve - istakao je Gruja.
Grujo, šta ti želiš? - pitao je Darko.
Ja imam pritisak od ovoga, ne mogu da se opustim, da vidim šta hoću od ovoga. Konstantno se pravi pritisak. ja sam pogubljen sav - pričao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Njega je strah, kaže mi: "Kako da ostavim ženu preko kamere?". Voleo bi sa njom da popriča u 4 oka. Mora da odluči, jedno ili drugo. Ja mislim da on i nema ženu. Mora da napravi korak - ustao je Fran Pujas.
Kod nas nije izgrađen odnos, dva dana smo super, pa 4 ne pričamo. Udaljimo se, pa se vratimo. Ja sam svoju reč pregazio preko 10 puta, to spolja ne radim nikada. Uglavnom, zbog nje sam dosta puta pregazio reč. Nemam pojma o spoljnom svetu, kao da sam zaboravio. I ona gubi pojam o spoljnom svetu - dodao je pevač.
Šta je najprisnije što ste imali? - pitao je Darko.
Legnemo zagrljeni, poljubac u vrat - odgovorili su oni.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.