AKTUELNO

Po prvi put u istoriji televizije i ovakvog formata, gledaoci će, pored praćenja rijalitija na kanalu Pink i Pink Reality, moći da program prate i interaktivno.

Mediji ne prestaju da bruje o novom rijalitiju "Zadruga", produkcijski najzahtevnijem projektu svih vremena, čije emitovanje počinje 6. septembra na TV Pink.

Osim što su na ovom projektu angažovani najbolji profesionalci i što je obezbeđena najbolja oprema, "Zadruga" donosi i revoluciju za gledaoce najvećeg i najimpresivnijeg rijaliti programa svih vremena.

Po prvi put u istoriji televizije i ovakvog formata, gledaoci će, pored praćenja rijalitija na kanalu Pink i Pink Reality, moći da program prate i interaktivno.

Interaktivno praćenje podrazumeva da će na svojim računarima, tabletima i telefonima gledaoci biti u prilici da sami biraju koju od 24 prostorne zone žele da gledaju, kojim takmičarima će posvetiti svoju pažnju, ali i koji zaplet ili situaciju će videti ekskluzivno. Potpuna novina je to što će gledaoci moći sami da pomeraju kamere, što im daje mogućnost da sami režiraju program. Osim toga, moći će da biraju i koje takmičare će slušati, što znači da će ovo biti prvi rijaliti bez tajni - rekao je izvor blizak timu koji radi na ovom zahtevnom projektu.

Foto: Pixabay/Pink.rs

Vlasnik TV Pink, Željko Mitrović, naveo je da mu je u realizaciji ove ideje pomogao sunovrat jeftinih rijaliti programa na svim televizijama, i da je za njega upravo to bilo izazov da od rijalitija napravi popularan i kvalitetan program, prihvatljiv za sve ciljne grupe.

Nalazimo se u digitalnoj eri, i pored komfora koji ćemo pružiti gledaocima sa samostalnim izborom situacija, učesnika i događaja, primenićemo i najnovija svetska dostignuća u oblasti televizije, a to su lasersko-hologramske projekcije na čarobnoj planini koja se nalazi u sklopu kompleksa, koji se prostire na površini od čak tri hektara zemlje - dodao je izvor.

Ceo jedan mali grad biće u službi rijalitija, a najviše pažnje privukao je upravo Ljubinko, zlatna ribica koja živi u Srebrnom jezeru ispod vodopada Čarobne planine, i koju će takmičari morati da uhvate golim rukama, kako bi im veliki šef ispunio jednu od tri ponuđene želje.

Foto: TV Pink

Ljubinko je već postao zvezda, a na pitanja o njemu, medijski mag Željko Mitrović je kratko odgovorio:

Samo neka se takmičari nadaju da će lako uhvatiti zlatnu ribicu. Za tu priliku sam obezbedio džinovskog soma iz Loh Nesa, koji će im zagorčavati život.

Foto: TV Pink

Podsetimo, na ovom istorijskom projektu, angažovan je tim najboljih profesionalaca iz Holivuda Za potrebe najskupljeg rijalitija do sada viđenog, u Srbiju je stiglo devet šlepera sa raznim rekvizitima i delovima scenografije, a na putu je čak milion litara slane morske vode, kojom će biti snabdeven novoizgrađeni grad.

Foto: Promo

Trideset i dva poznata učesnika najimpresivnijeg rijalitija do sada pratiće čak 140 kamera, osam dronova i dva spajder sistema, koja omogućavaju kamerama da velikom brzinom savladaju velike prostorne prepreke kontrolisano klizajući po velikim sajlama, a sve to kako bi gledaoci 24 časa mogli da budu upućeni u sva događanja.

Osim toga, Željko Mitrović, obezbedio je i dva reportažna HD kamiona najnovije generacije, iz kojih će se snimati i pratiti tri od 24 prostorne zone na skoro tri hektara zemlje.

Foto: Pink.rs

U okviru scenografije, nalaze se i sprave koje će generisati veštačku kišu, sneg, ali i elektrostatičke polarizacije visokog intenziteta, što će stvoriti iluziju sevanja munja.

Ostale detalje najskupljeg i najzahtevnijeg rijaliti programa svih vremena saznaćete 6. septembra, kada je zakazan početak emitovanja, a do tada lajkujte zvaničnu stranicu "Zadruge" klikom OVDE, i budite uvek u toku sa najnovijim informacijama.

Autor: M. Đ.

#Televizija Pink

#Zadruga

#rijaliti

#Željko Mitrović

'