AKTUELNO

Popularna pevačica progovorila je o odnosu sa ćerkom Lenom.

Pisalo se prethodnih dana da Goca Tržan ne može da izađe na kraj sa ćerkom Lenom jer je, navodno, problematična, što je pevačicu pogodilo, a sada je istakla da imaju dobar odnos koji je sada, doduše, drugačiji, budući da je Lena u pubertetu.

- Nemam nikakav problem, imam svakodnevno prevrtanje očima, ali ja sam bila gora. Srećom, pa moje dete nije kao ja - rekla je Goca u jednoj emisiji.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne želim svoje dete da stavljam u poziciju da bude ni popularna ni javna ličnost, niti da bude medijska ličnost, niti ona to želi. Ja poštujem želju svog deteta i kad se slika za naš rijaliti slika se samo pod uslovima pod kojima ona hoće i priča o onome o čemu ona hoće, jer biti dete javne ličnosti za nju je sigurno neprijatno, zato što često klinci koji neće znati kako da je povrede vređaće je preko mene ili mog muža ili na žalost preko njenog oca. To je nešto sa čime ona mora da se nosi odmalena, a ne želi da bude pred kamerama, ona ne želi tu vrstu pažnje - istakla je Goca i dodala:

- Ona je potpuno drugi lik, razlikuje se od mene, pre neki dan je rekla "Ja nikad ne bih bila pevačica, ne razumem kako ti to možeš da radiš" i ja je potpuno razumem - ispričala je Goca.

Foto: Instagram.com/gocatrzan

Autor: pink.rs

#Goca Tržan