AKTUELNO

Turbulentan početak "Nominacija"!

Upravo su počele "Nominacije", zadrugari biraju između Dalile Dragojević i Filipa Cara. Voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću i dao je reč Maji Marinković kako bi prva nominovala.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova nominacija, Dalilu sam komentarisala kad je bila nominovana sa Dejanom. Mislim da smo malo popravile odnos od tada. U nekim situaicjama poklopimo mišljenje, ali to ne menj moje mišljenje. Neke stvari sam nepravedno doživela, a isto tako joj uzvratila. Nemam potrebu da je vređam. Njen odnos sa Filipom ne posotji, osim tih nekih peckalica, ali me to više ne interesuje. Za svađu je potrebno dvoje, za ljubav je potrebno dvoje... Sve je na njemu, Filip se ogrešio o nju, ona ima pravo. Da je na mestu Cara Dejan komentarisala bih taj odnos dublje. Neke stvari mogu da se tolerišu i pređu preko istih, ja sam Filipu prešla preko prevere sa Sandrom, nisam mu ništa prebacila, jer vidim da nema ništa. Kad kažem za peckalice, ne mislim da Filip ima emociju preteranu, ali on je po karakteru ženskaraoš i stvari koje je ostavio neraščišćene voli da pecne - govorila je Maja.
Zašto svi misle da on gaji ozbiljen emocije? - pitao je Milan Milošević.
Ne mislim da on nju voli, nije ravnodušan, to je sveže. Završeno je pre 20 dana, mojom pojavom u Belu kuću. Svi znaju da ne radim neke stvari koje treba, ne ponosim se. Filip i ja se suviše dobro poznajemo i baš zato zameramo stvari, možda i nesvesno uradimo nešto što povredi jedno drugo - dodala je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je to isto kao ti i Janjuš? - upitao je Milan Milošević.
Obe veze imaju ozbiljnu težinu. Janjuš i moj odnos je završem pre 5 meseci, njihov pre 20 dana. Dalila i ja u poslednje vreme imamo miran odnos, neću da vređam ako ne vidim da neko ima lošu nameru prema meni ili ako iznosim mišljenje, kad se iznerviram. Što se tiče Filipa, naš odnos je ozbiljna bolština. Verujem da on na neki način voli mene, na koji način ne znam - nastavila je ona.
Naradije bih da volim sebe i budem sam - dobacio je Car.
Preporučila bih ti da se uozbiljiš da ne bih otišla u drugom smeru. Filip je dobar u prijateljskim odnosima. Uvrede koje mi je igvoorio su katastrofalne. Verujem da moj otac baš gotivi kad me neko vređa. U privatnom životu ljudi rade veće stvari, pa se mire. Videli smo šta je Dalila Dejanu uradila, pa posle 20 dana opet i onda vidiš moju i Filipovu situaciju što je katastrofa, ja njega volim, ali naš odnos nije dobar. Nije dobar zato što se svađamo, radimo stvari, ljubomorišemo, teramo inat. Kad mi kažu da volim Čorbu, Janjuša... Ja nikoga ne mrzim, nemam tu emociju u sebi. Budem razočarana, a posle toga postanem ravnodušna. Uradila sam ružne stvari, ali to je dlaka u jajetu. Moji postupci se dosta više mere od drugih učesnika, sami biramo kako ćemo da se ponašamo. Ja Filipa nikad ne bih poslala u izolaciju, da volim nekog drugog niko me ne bi zaustavio. Kod mene je nemoguće uvek moguće. Volim svog deča, Dalilu ću da pošaljem u izolaciju - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekivala sam... -rekla je Dalila.
Malo pre ja prolazim ovde i vidim Đedovića, Dalilu i Dejana umiru od smeha, prošlo pola sata oni ne staju - smejala se Maja.
Oni su svi dobri, svi su smršali, jedini ja tužan, ostao debeo - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga