AKTUELNO

Miličina majka van sebe zbog novonastale situacije.

Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović, uplovili su u vezu već trećeg dana Zadruge. Iako je u početku sve pucalo od ljubavi i strasti, u poslednje vreme su se dogodile nevolje u raju i svađe su postale sastavni deo njihove svakonedvnice. Tokom jučerašnjeg dana, ulazili su u nove sukobe, u kojima je čak došlo i do ivice fizičkog obračuna, gde je Milica zbog ljubomore nasrnula na Ajdarpašića.

Ana Jovanović je jedna od novih zadrugarki, koja od kako je ušla, napravila je opštu pometnju, te je ona upravo u uzrok svađa ovog ljubavnog para. Milica je nakon osmeha upućenim pomenutoj ukućanki, doživela pomračenje i napala svog sada već kako kaže bivšeg dečka.

Foto: TV Pink Printscreen

Povodom čestih svađa, sukoba pa i fizičkog kontakta, portal Pink.rs kontaktirao je Miličinu majku, Anu Veselinović, ne bi li prokomentarisala ponašanje svoje mezimice.

Ono je strašno! Ne znam šta bih vam rekla, spremam slavu i nemam vremena da se nerviram. Napunio mi je dete negativnom energijom i besom, molim Boga da se ne pomire! Moje dete nije ovakvo napolju, pored njega je postala baba, koja ne sme da se mrdne, da pogleda ili se nasmeje, dok on očijuka okolo bez problema! Volela bih da ostane svoja, da se vrati u normalu i da bude konačno ono što jeste! Samo da se ne pomire! - izjavila je Miličina majka.

Foto: Pink.rs

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga