AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je ''Izbacivanje'', a voditeljka Dušica Jakovljević najavila je prvog zadrugara koji je spreman da u Šiša baru ogoli dušu u razgovoru sa Darkom Tanasijevićem, a reč je o Filipu Caru.

Kako ti gledaš na Dalilino i Dejanovo ponovno zbližavanje - pitao je Darko.
Suzdržan sam. Puno bi bio slobodniji da mogu i ovde pričati. Tamo uslaču ljudi, pa i od Maje moram razmišljati. Dosta mi je manipulativan onaj njen govor. Pokušala je ona izokola naokolo, ali si je vraćao. To mi je nekako politička demagogija. Danas sam sa Majom prokomentarisao Dejana i Dalilu, pa gledali smo im. Deluje simpatično, ona sedi na šanku, a on ide milosno ka njoj - rekao je Car.
Koje su tebi stvari nenormalne u tom odnosu - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona kao da mu je zla maćeha. Mama je dobra sa detetom, a maćeha je i zla. Kad ona uzme moć u svoje ruke...Nema od toga ništa, on je bio svoj kad je ona bila sa mnom. Ona manipuliše njime i rečima. Nije mi jasno kako nije video, verovatno su mu išle u korist, ne znam. Ja sam to protumačio kao da on više voli sebe uz nju. Čovek se osećao uz nju kao da je na nekim drogama, sebi zamišljenim. Bio bi sa njom, makar ga i gazila. Ona od veresije pravi pazar, baca te u hipnozu sa nekim pričama. Da se juče nije obukla kao direktorka konjičkog kluba, mislio bih da je Angela Merkel. Možda smo mi mislili da je njima bila idila. a ustvari nije. Ja bi to oprostio da sam u nekom početku veze, gde oboje menjamo partnera, ali inače ne bih mogao da oprostim. Po meni, od toga, nema ništa, ali ima ljudi koji to vole. Meni bi bgilo neugodno da se u gepeku sklupčam sa njom, a kamoli na ulici. Meni to iskreno nije normalno. On nije folirant jer je spreman da zbog nje ponovo izgubi sve, pa i porodicu - rekao je Car.
Kako ti to komentarišeš? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispada i on loš čovek. Trebali su mi svi ti prijatelji, ali od kad je sa njom, sad mu odjednom više ne trebaju. Oni su sebe hteli da prezentuju narodu kao dobre ljude, koga danas briga za to. Ja bih to na drugačiji način tešio. Ako je to sve iskreno, onda super, a ako ima dozu zla, e onda...Previše ona ima veliki ponos, da bi ona sedam meseci patila za mnom. Nema mu većeg udarca u životu, nego ovo što mu se dešava.On je sam sebi najveći nepriajtelj. Ona ispaljuje metak, ona ide glavom na njega - rekao je Car.
Da li Maja Marinković, uzevši se u obzir tvoji pređašnji odgovori, skrnavi ženski rod? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa znaš šta, meni je lepo sa njom, ali sam počeo da joj zameram sve. Smatram da ovo za Čorbu nije bio oprost. Ona mene voli i uveren sam da ne bi bila sa nekim drugim osim sa mnom, i da ne bi mogla da nije mene. Smatram da, 100%, da joj ni jedan ni drugi nisu u glavi. Ona mora da pogleda i da vidi ko kakvu facu složi. Mene kopka kad gleda kao da daje povoda nekome. Ja bih možda nekada i becio foru na Dalilin račun, ali sam ja stvarno totalno ravnodušan prema njoj. Emocije nemam prema njoj, ali se zapitam, da li je iskrena ili ne? Janjuš bi bio sa njom, pa poznajem ga ja. Ovaj put nije čak ni tako govorio, ali sam mu video po faci. Poznajem ga, kao što on poznaje mene - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si pet godina sa jednim muškarcem, kako ona kaže, zaljubila se, pa se za 20 dana rastavilo tako brzo. Lakše mi je, muško sam, a ti kao žena se zaljubila toliko, rastavila sve, bila spremna da sa mnom u vatru. Ona neće biti čista sa mnom, dok ne izađe na kapiju - nastavio je Car.
Hajde da komentarišemo odnos Milice i Mensura - rekao je Darko.
On se neobično ponaša, ali ima to da se nasmeje, kad mu neko nešto nameće, a on zna da je to istina - rekao je Car,

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga