AKTUELNO

Prvi dan rijalitija "Zadruga" biće od presudnog značaja za sve učesnike novog TV formata Televizije Pink.

Na Televiziji Pink 6. septembra počinje sa emitovanjem "Zadruga", predstavnik nove generacije rijaliti formata kako na ovim prostorima, tako i u svetu, a od izvora bliskog produkciji uspeli smo da saznamo gde će živeti ovogodišnji takmičari, ali i koji će biti njihov prvi zadatak u novom rijalitiju.

Foto: TV Pink

- Za potrebe najskupljeg i produkcijski najzahtevnijeg rijalitija "Zadruga" izgrađen je čitav grad u kojem se nalazi veliki broj objekata za različite namene, ali i nestvarni vodopadi, jezera, bazeni i planine. Takmičari će, nema sumnje, uživati u svim blagodetima "Zadruge", a tokom višemesečnog trajanja rijalitija živeće u Beloj kući - otkrio je izvor i dodao da će jedan od prvih zadataka učesnika "Zadruge" biti odabir predsednika Zadruge, a ova odluka mora biti pažljivo donesena, budući da titula predsednika sa sobom nosi niz pogodnosti, ali i odgovornosti.

Ko je predsednik Zadruge?

Budući da je predsednik Zadruge jedan od najbitnijih faktora u ovom rijalitiju, pokušali smo od izvora bliskog produkciji da saznamo koja će biti njegova uloga.

Foto: TV Pink

- Za razliku od ostalih takmičara, predsednik ima značajniji komfor u odnosu na ostale zadrugare, a samim tim i posebnu platu i ovlašćenja. Osoba koju budu izglasali takmičari biće odgovorna za sprovođenje svih zakona Zadruge sa kojima će učesnici biti upoznati tokom boravka u karantinu. Naravno, zakonodavni sistem podložan je promeni - zadrugari će biti u prilici da predlažu nove zakone, međutim, njihovo stupanje na snagu zavisiće od odluke nikog drugog no Velikog šefa - otkrio je izvor za Pink.rs.

Tajne Bele kuće

Bela kuća u kojoj će živeti 32 takmičara će, nema sumnje, privući veliku pažnju TV gledalaca, a kako nam je izvor otkrio, reč je o impozatnom i velelepnom zdanju posebnom po mnogo čemu.

Foto: Pixabay/Pink.rs

Posebna je zbog toga što krije brojne tajne koje će učesnici vremenom otkrivati, ali i moćne digitalne tehnologije koje će sigurno zbunjivati sve njih! Duhovi prošlosti, kao i stvarne egzotične životinje biće svakodnevica zadrugara, a biće zanimljivo gledati kako se takmičari nose sa svim nepredviđenim izazovima tokom učešća u ovom revolucionarnom rijalitiju - otkrio je izvor blizak produkciji.

Pročitajte još... OVO JE CENA RIJALITIJA ZADRUGA u kom će učesnici moći da se ISPOVEDE, otkrivamo i ČIJEM BRATU!

Podsetimo, vlasnik Televizije Pink Željko Mitrović ovaj gigantski projekat najavio je kao najveći ikada u istoriji srpskih, ali i evropskih televizija! Inspiraciju za rijaliti format nove generacije dobio je u sunovratu rijaliti programa na drugim televizijama, kao i u banalizaciji rijaliti kategorije koja je, za razliku od našeg regiona, ponovo u usponu u celom svetu!

Foto: TV Pink

Impozantne brojke

Na novom projektu televizije Pink angažovano je blizu 1500 ljudi, kao i tim eksperata iz Holivuda koji će zajedno sa Željkom Mitrovićem napraviti rijaliti kakav svet još nije video. Do sada je u Srbiju stiglo devet šlepera sa raznim rekvizitima i delovima scenografije, a na putu je čak milion litara slane morske vode, kojom će biti snadbeven novoizgrađeni grad.

Foto: Pink.rs

Trideset dve VIP ličnosti pratiće čak 140 kamera, osam dronova i dva spajder sistema zahvaljujući kojem će kamere velikom brzinom savladavati velike prostorne prepreke, a sve u službi gledalaca, koji će 24 časa dnevno biti upućeni u sve što se dešava u "Zadruzi". Takođe, obezbeđena su i dva reportažna HD kamiona najnovije generacije iz kojih će se snimati i pratiti tri od ukupno 24 prostorne zone na skoro tri hektara zemlje.

Ostale detalje najskupljeg i najzahtevnijeg rijaliti programa svih vremena saznaćete 6. septembra, kada je zakazan početak emitovanja, a do tada lajkujte zvaničnu stranicu "Zadruge" klikom OVDE, i budite uvek u toku sa najnovijim informacijama.

D. Tanasijević

#Televizija Pink

#Zadruga

#rijaliti

#Željko Mitrović

'