AKTUELNO

Kontroverzni učesnik rijalitija sa svojom novom izabranicom uživa na crnogorskom primorju.

Dvadesetdevetogodišnji Podgoričanin Milan Đorđević, poznatiji po nadimku Crni, imao je priliku da se predstavi milionskom auditorijumu prošle godine u sedmoj sezoni rijalitija "Farma".

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još... BELA KUĆA BIRA PREDSEDNIKA: Otkrivamo PRVI zadatak u rijalitiju Zadruga! (FOTO)

Na seoskom imanju nadomak Barajeva proveo je 99 dana, a ovo vreme iskoristio je da svojim smicalicama cimerima na "Farmi" zagorča život i pošteno ih iznervira, što mu je gotovo uvek polazilo za rukom.

Iako su mnogi mislili da će posle rijalitija i dalje biti prisutan u javnosti, Crni se povukao i vratio svojoj staroj ljubavi, izlascima i ugostiteljstvu.

Kada je u pitanju njegov privatni život i emotivni status, Crni je posle kratkih seks-afera koje je imao u Lisoviću odlučio da se skrasi, a već mesecima unazad uživa u skladnoj vezi sa dvadesetpetogodišnjom Laurom iz Beograda.

Njih dvoje trenutno uživaju na crnogorskom primorju gde se, sudeći po fotografijama sa Instagrama, ludo zabavljaju, a čini se da je Crni našao devojku baš po svojoj meri budući da imaju slična interesovanja i oboje gaje ljubav prema tetovažama.

D. Tanasijević

#Farma

#Milan Đorđević Crni

#pevačica

'