AKTUELNO

Drama!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Dalili Dragojević.

Zašto stalno nosiš naočare, da ne provalimo da gledaš Cara?

Foto: TV Pink Printscreen

Naočara nosim kao modni detalj, ja kada treba da pogledam, pogledam. Ako ću nekoga da gledam, gledam i bez naočara - krenula je Dragojevićka.
Ima ona pesma: "Nosim svoje cvike noću, da mogu da gledam koga hoću" - dobacio je Dejan.
To je tvoja pesma - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja veće količine gluposti nisam čula. Ovo mi je ispod svakog nivoa da komentarišem... Za sada ću da slušam sva ova dešavanja, cela priča je presmešna. Dejan je pričao da sam ušla kao petao, a sada sam kokoška. A sada vidimo prizor, šta je on? - rekla je Maja.
Majo, sad sam se setio, ti si njemu prišla i govorila šta da priča za Davida, pa sam ja uzvratio. Ali ja nemam loše mišljenje prema tebi - ustao je Dejan.
Rekla je da da je David prvi krenuo tu, ne bi stigao, nije to Maja izmislila, to je rekao tvoj brat. Samo da ti kažem paradoks u svemu tome. Daješ meni šlag jer sam kao loš prema ženama, a onda minut posle toga vređaš Maju, moju sestru i Maju - dodao je Car.
Zalepi mi šlag zbog toga, ja prihvatim - dodao je Dragojević.
Ti to tako fino upakuješ, puno više se naj*beš majke... Tvoje uvrede na lep način Dalili, uvek mi je govorila da joj je draže da se ispičk*ra sa mnom, nego da onako ti - istakao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja više volim direktno, nego indirektno, za sve - rekla je Dalila.
To direktno te je i koštalo. Prve žene koje sam uvredio su moja mama i moja sestra. Ako ja stvarno poštujem ženski rod... - rekao je Dejan.
Imam jedno pitanje, što ona ne sedi kod svog momka? - pitao je Car.
Sad hoće da se preispita da li ona sedi tu zbog njega! Ako sedi zbog tebe, neka sedi - dodao je Dragojević.
Da napravimo rokadu - našalio se Filip.
Previše brine ovaj zaljubljeni gospodin gde ja sedim. Sa mnom se niko neće igrati. Priča: "Dakica, tortica", pa se kao vadi na druga nekog Peru kapu, pominjem mi to... Čemu dobacivanje? - nastavila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Zanimljivo mu je da se sprda, ceo svet se sprda, što ne bi i on? - rekla je Maja.
Ako se on sprda, što je šlag bio loš? I ja se sprdam - govorio je Dejan.
Ja nikome ne lepim šlag, ne pretim, meni su izrečene pretnje - dodao je Car.
Naj*baćeš, javićemo ti vreme, kao što si ti Čorbi javio. Gospođa slobodna neka radi šta treba, ja sam svoje odradio. Dejanu ću govoriti šta je Dalila govovorila za njega, Dalili šta je Dejan govorio za nju - poručila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

I da kažem, ja sam rekao, da prve osobe koje sam izdao, povredio, uvredio su mama i sestra. Smatram da nije trebalo ništa da im zamerim, niti da imam bilo kakvu zamerku šta su uradili, da im ne okrenem leđa, pa makar sam sebe ugrizao za ruku. Moje vređanje je prvo krenulo prema njima, a onda mi se dese neke stvari ovde... Vratim se u taj period, što nisam seo u kola i otišao tamo? Žene volim, cenim i poštujem, bude mi žao kad se svađam sa njima. Uvek mi bude žao. Izleti mi i šta treba i šta ne treba - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejane, da li onda misliš da je okej da i dalje vređaš porodicu, ponovo svesno biraš Dalilu mesto porodice? - pitala je Anđela.
Moj odabir ne sme da utiče na njih. Naš odnos treba da bude naš odnos, a ne soljenje pameti. Da vidim kad budeš ti dovela momka kući, bila zaljubljena, pa da ti to kažu. Ne želim da zbog mame idem u one emisije gde ti traže ženu... Njihov odnos prema meni nije bio kako treba. Da je mama sedela sa Davidom i sa mnom i porazgovarala, bilo bi drugačije. Te neke babe itd. što su se javljale su previše kljucale mozak o Dalili - uzvratio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Da se nisi ti iskompleksirao jer su ljudi pričali da je Dalila bila zaljubljena u Davida? - pitao je Đedović.
Ta priča nema veze sa vezom - dodao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.